MELER'E DUYGUSAL KARŞILAMA!

Halil Umut Meler, 'Hakemliğe devam edecek misiniz?' sorusuna yanıt verdi Tedavi olduğu hastaneden taburcu edilen ve memleketi İzmir'de ailesiyle buluşan hakem Halil Umut Meler, son durumuyla ilgili ve hakemlikteki geleceğiyle ilgili açıklama yaptı.

MELER'E DUYGUSAL KARŞILAMA!
Editör: Arpak Medya
13 Aralık 2023 - 20:10

Halil Umut Meler, 'Hakemliğe devam edecek misiniz?' sorusuna yanıt verdi

Tedavi olduğu hastaneden taburcu edilen ve memleketi İzmir'de ailesiyle buluşan hakem Halil Umut Meler, son durumuyla ilgili ve hakemlikteki geleceğiyle ilgili açıklama yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında gerçekleşen müsabakanın sonrasında MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından yumruklandığı olay sonrası Halil Umut Meler, sağlık durumu hakkında endişe verici bir durum olmadığını, ilgili açıklamaların yapıldığını belirtti.

Acıbadem Ankara Hastanesi'nden taburcu olan Meler, karayolu ile İzmir'e hareket etti. İzmir'in Selçuk ilçesi Pamucak Mevkii'ndeki evine vardığında, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yakınları ve meslektaş hakemler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Evinin yolunda medya mensuplarının sağlık durumu hakkındaki sorularına Meler, "Sağlık durumum iyi, herhangi bir sıkıntı yok, zaten doktorlar gerekli açıklamayı yaptılar. Teşekkür ederim. Evime geçmek istiyorum, sağ olun." yanıtını verdi.

"Hakemliğe devam edecek misiniz?" şeklindeki soruya Meler, "Şu anlık herhangi bir durum yok, sadece evime geçmek istiyorum." şeklinde cevapladı.

Basın mensuplarının eşlik ettiği Meler, evine doğru ilerlerken karşılayanlara selam verdi ve babası Bülent Meler ile kucaklaşarak evine girdi.

KAYNAK. SÖZCÜ.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.