Melek Mosso: Konuşan kadınlar görmek istiyorum!

Hedef göstermeler sonrası iki konseri iptal edilen Melek Mosso, Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında konser verdi.

Melek Mosso: Konuşan kadınlar görmek istiyorum!
Editör: Arpak Medya
05 Haziran 2022 - 12:32

20. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında kentte gelen Melek Mosso, Mezitli Belediyesi Amfi Tiyatrosu’nda sahneye çıktı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı’nın yanı sıra yaklaşık 2 bin kişi konseri izledi.

DAHA DA ÇOĞALACAĞIZ

Mosso, 4 yıl önce de Mersin’e Mezitli Belediye Başkanı Tarhan’ın daveti ile geldiğini belirterek, şunları söyledi:

– O zaman evimizde gibi ağırlanmıştık, aile olmuştuk ve ben dedim ki, ‘Mezitlili oldum’ Bir tarafım artık Mersinli. Şu an evimde, komşularımla, dostlarımla gibiyim.

 

– Hepiniz hoş geldiniz. O zaman daha azdık, bu akşam daha kalabalığız. İlerleyen günlerde daha da çoğalacağız. Niye tabii ki, çünkü müziği susturamadıkları için çoğalacağız.

BENİ ASLA SUSTURAMAZLAR

– Melek Mosso’yu susturamadıkları için çoğalacağız. İstemeyenlere inat, karanlığa inat, aydınlık için şarkı söylemeye devam. Beni asla susturamazlar. Çünkü korkusuz, özgür kadınlar görmeyi istiyorum bu ülkede.

– Sadece ben değil, bütün çocuklarımız, kız çocuklarımızı, gençlerimizi, özgürce dans eden, şarkı söyleyen, giyinen, konuşan kadınlar görmek istiyorum bu ülkede.

kaynak:sözcü


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.