Marsilya, Dimitri Payet'i serbest bıraktı! Gözyaşlarıyla ayrıldı!

Marsilya'nın yıldızı Dimitri Payet, duygusal bir basın toplantısıyla veda etti. Uzun yıllar boyunca Marsilya'da top koşturan ve unutulmaz performanslarıyla iz bırakan Payet, kulüp başkanı Pablo Longoria ile birlikte düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı.

Marsilya, Dimitri Payet'i serbest bıraktı! Gözyaşlarıyla ayrıldı!
Editör: Arpak Medya
21 Temmuz 2023 - 21:43

Fransız futbolcu Dimitri Payet, Marsilya’dan ayrılacağını duyururken gözyaşlarını tutamadı.

36 yaşındaki futbolcu, kariyerinin büyük bir kısmını geçirdiği takımda kalma umudunu belirtmesine rağmen, serbest transfer olarak ayrılıyor. Payet, Fransız takımında ikinci dönemini yaşıyordu. 2017’de West Ham’dan 25 milyon pound karşılığında transfer olmuştu.

Öncesinde 2013 ve 2015 yılları arasında iki sezon geçirmişti. Hücumcu orta saha oyuncusu, Marsilya kariyerinin tamamında 326 maça çıktı ve 78 gol-95 asistlik katkı sağladı.

Geçen sezon Igor Tudor’un gözüne giremeyen Payet, Hırvat teknik adam Marcelino ile umutlandı. Birkaç hafta önce konuşan Payet, “Kulüpten ön kapıdan çıkmak istiyorum ve 36 yaşında bile beni uyanık tutan hedeflerim var. Kulüple bir şeyler kazanmadan duramam’ ifadelerini kullanmıştı.

‘KADRODA FAZLALIK VAR’

Ancak, kulüp başkanı Pablo Longoria’nın kendisine ‘dürüst, açık ve samimi’ bir konuşma sonrasında kadroda fazlalık olduğunu belirttiğini ifade etti.

İkili, duygusal bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Longoria, kararın ‘kolay olmadığını’ belirtti. Payet, oyun oynamaya devam etmek istediği için teknik ekip kadrosunda kalma teklifini reddettiğini de açıkladı.

Longoria, bu teklifin hala açık olduğunu belirtti ve ‘Bu bir veda değil, tekrar görüşürüz demek… Marsilya evin’ dedi.

kaynak:sozcu.com.tr


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.