KISIR DERBİDE PUANLAR PAYLAŞILDI!

Trabzonspor ile Galatasaray hücumda sınıfta kaldı: 0-0 Trabzonspor ile Galatasaray'ın kapışmasında takımlar dengeyi bozamadı. Hücumda organize olamayan iki takım da nadir yakaladığı tehlikeli pozisyonlarda ise sonuca varamadı. Takımlar ikinci yarıda sadece birer isabetli şut çekebildi: 0-0.

KISIR DERBİDE PUANLAR PAYLAŞILDI!
Editör: Arpak Medya
29 Ağustos 2022 - 01:45

Trabzonspor ile Galatasaray hücumda sınıfta kaldı: 0-0

Trabzonspor ile Galatasaray'ın kapışmasında takımlar dengeyi bozamadı. Hücumda organize olamayan iki takım da nadir yakaladığı tehlikeli pozisyonlarda ise sonuca varamadı. Takımlar ikinci yarıda sadece birer isabetli şut çekebildi: 0-0.

Trabzonspor ile Galatasaray hücumda sınıfta kaldı: 0-0

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı’nda oynanan mücadele 0-0’lık beraberlikle sona erdi. Trabzonspor’un galibiyet hasreti iki maça çıkarken, Galatasaray ise bu sezon deplasmandaki üçüncü maçında ilk kez puan kaybı yaşadı.

Kaleci Uğurcan’ın yanı sıra Bakasetas, Visca, Abdülkadir gibi isimlerden yoksun olan Trabzonspor, hücumda zaman zaman tutuk kaldı. Galatasaray ise üç isabetli şut çektiği ilk yarıda skoru değiştiremedi.

İkinci yarıya Galatasaray daha etkili başladı. Savunma arkasına yapılan koşularla etkili olan sarı-kırmızılı takım bu pozisyonlardan sonuç alamadı. Karşılaşmanın son 10 dakikasında ise iki takım da peş peşe tehlikeli pozisyonlar yakaladı. Trabzonspor’un genç kalecisi Taha, ilk yarıda Mertens’e ikinci yarıda ise Kerem’e kritik pozisyonlarda gol izni vermedi.

İkinci yarıda iki takım da sadece birer isabetli şut çekebildi. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen devrede takımlar hücumda organize olamadı. Bu sonucun ardından Trabzonspor ile Galatasaray haftayı 7’şer puanla tamamladı.

Ligin 5. haftasında Trabzonspor, Cuma günü Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Galatasaray ise 5 Eylül Pazartesi günü Gaziantep FK’yı konuk edecek.

KAYNAK: SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.