Kırsal Mahallelerden Büyük Destek!

Hilvan Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık, kırsal mahallelerden büyük destek görüyor. Vatandaşlar, hizmetlerin devamı için Bayık'ı tercih ediyor.

Editör: Arpak Medya
20 Mart 2024 - 16:32

Hilvan Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık, kırsal mahallelerden büyük destek görüyor. Vatandaşlar, hizmetlerin devamı için Bayık'ı tercih ediyor.


Hilvan Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Aslan Ali Bayık, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte kırsal mahalleleri gezdi. Yapılan seçim turlarında, belediye meclis üyeleri ve yeni adaylar eşlik etti.

Kırsal Mahallelerden Yükselen İlgi


Hilvan'ın Kovancı, Söğütlü ve diğer çevre kırsal mahallelerinde gerçekleştirilen destek turunda, Cevheri ve Bayık büyük ilgiyle karşılandı. Mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden memnun olduklarını söyledi. Devamı için sandıkta tercihlerinin AK Parti olacağını ifade etti.

Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, yaptıkları görüşmeleri değerlendirdi. "Başkanımız hiçbir yerde eksik bırakmamıştır, kendisine başarılar diliyorum. Gittiğimiz her yerde hizmetlerin konuşulması elimizi çok daha güçlü kılıyor. Değerli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

Hizmetlerin Devamı İçin Kararlılık

Söğütlü ve Kovancı'daki temaslarıyla ilgili konuşan Bayık şöyle konuştu:

"Kovancı, depremde en çok etkilenen mahallemiz oldu. Çok şükür herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Vatandaşlarımıza yardımcı olmak ve son yönetmelikler hakkında bilgi vermek için teknik ekiplerimizi yönlendirdik. Gereken ne varsa yapıldı ve yapılmaya devam edilecektir. Ayrıca burada yaptığımız üstyapı ve spor tesisleriyle hizmetlerimiz ortadadır. Daha da fazlasını yapacağız. Bunun için elimizin güçlenmesi amacıyla yine desteklerine talibiz. İnşallah 1 Nisan itibarıyla kaldığımız yerden devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kovancı Mahalle Muhtarı Mustafa Zaf da "Biz AK Parti'yi ve belediye başkanımızı seviyoruz. Bugüne kadar yaptıkları hizmetler için çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.


ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.