KIRAN FARK YARATIYOR!

Şehir merkezindeki bozuk cadde ve sokaklar asfaltlanıyor. Peki, bu çalışma hangi bölgeleri kapsıyor ve Siverekli vatandaşlar bu durumdan nasıl etkilenecek?

KIRAN FARK YARATIYOR!
Editör: Arpak Medya
20 Ekim 2023 - 21:45

Belediye Başkan Yardımcısının Talimatıyla Başlayan Çalışmalar

Siverek Belediye Başkan yardımcısı Muzaffer Kıran'ın talimatları doğrultusunda, özellikle kazı çalışmaları nedeniyle hasar gören ana caddelerde asfaltlama çalışmaları hızla başlatıldı. Bu çalışmaların amacı, şehirdeki bozuk yolları yeniden asfaltlayarak vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu bir ulaşım imkanı sunmaktır.

Vatandaşın Talepleri Doğrultusunda Hizmet

Kıran, muhabirimize yaptığı açıklamalarda; "Dedaş ve Aksa doğalgaz tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sonucunda kazılan bozuk yolları, belediye olarak asfaltlıyoruz. Halkımızın talepleri doğrultusunda sahada olup, sıkıntılı olan cadde ve sokaklarımızı asfaltla kapatıyoruz. Halkımızın memnuniyeti için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Hangi Bölgelerde Çalışma Başladı?

Asfaltlama çalışmalarının özellikle merkez mahallelerde yoğunlaştığı görülüyor. Bahri Karakeçili Caddesi, TOKİ içi, Şirinkuyu İlköğretim Okulu önü ve Kaymakamlık otoparkı önünde Abdülkadir odabaşı Caddesi, Dumlupınar orta okulu önü, Esmerçayı Caddesi, Abdülkadir odabaşı Caddesi başlayan asfalt çalışmaları, ilerleyen günlerde diğer bölgelere de yayılacak.

"Özellikle Siverekli vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunabilmek adına elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğiz. Belediyecilik hizmet işidir. Bu koltukta zaman zaman eleştirilsek de vatandaşlarımızın taleplerini bir bir yerine getireceğiz."

Belediye, bu çalışmalarla vatandaşların daha temiz, konforlu ve güvenli bir ortamda yaşamalarını amaçlamaktadır. Siverekli vatandaşların bu hizmetten memnun kalacağına inanılmaktadır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.