KARAKÖPRÜ'DE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR!

Karaköprü Belediyesi yeni açılan yollarda üstyapı çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşların konforlu bir şekilde seyahat etmesini sağlıyor

Editör: Arpak Medya
01 Ocak 2024 - 16:40

Karaköprü Belediyesi yeni açılan yollarda üstyapı çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşların konforlu bir şekilde seyahat etmesini sağlıyor

Karaköprü'de vatandaşların yol taleplerini karşılamak için çalışan Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yeni açılan ve alt yapısı tamamlanan yollarda kilitli parke döşeme işlemi gerçekleştirerek yeni yolları vatandaşların hizmetine sunuyor.

Batıkent ve Doğukent Mahallelerinde yeni açılan yollarda stabilize malzeme serimi yapan fen işleri ekipleri, altyapısının tamamlanan yollarda da ivedi bir şekilde kilitli parke döşeyip yeni yolları vatandaşların kullanımına açıyor.

Büyümesini hızlı bir şekilde sürdüren ilçede vatandaşların yol sıkıntısı çekmesini istemeyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ihtiyaç olan her bölgede aralıksız bir şekilde üstyapı hizmeti gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

Başkan Baydilli, "Karaköprü’müz her yıl önemli bir büyüme oranı gösteriyor. Bu büyüme ile birlikte tabii olarak konutlaşan bölgelerde yeni yol ihtiyacı doğuyor. Biz de bu ihtiyaçları karşılamak için aralıksız bir şekilde çalışıyoruz. 2024 yılında da belirlenen program doğrultusunda ilçemizdeki yol ağını genişletmek ve vatandaşlarımıza yeni yollar sunmak için çalışacağız.

Ekiplerimiz, konutlaşmanın arttığı tüm bölgelerde ihtiyaç dahilinde yeni yollar açıp alt yapı çalışmalarının ardından kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştiriyor. Yeni yollarımız ilçemize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diyerek yeni yılda da yol seferberliğinin süreceğinin mesajını verdi.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaçlar dahilinde; Doğukent, Seyrantepe, Batıkent ve Mehmetçik mahallelerinde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.