KARAKÖPRÜ'DE BAŞARILI SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Editör: Arpak Medya
03 Mart 2024 - 22:55

Karaköprü Belediyesinin açtığı spor kurslarında yetişerek ulusal şampiyonalarda önemli dereceler elde eden sporcular Karaköprü Belediye başkanı Metin Baydilli tarafından ödüllendirildi

Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan spor kurslarında yetişip ulusal ve bölgesel şampiyonalarda derece alan öğrenciler gerçekleştirilen programla ödüllendirildi. Doğukent Kapalı Spor Merkezide gerçekleştirilen programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, belediye meclis üyeleri ve öğrencilerin aileleri katılım gösterdi.

Spor kurslarında tekvando ve kickboks branşlarında aldıkları eğitimle Türkiye, Doğu ve İl şampiyonalarında müsabakalara katılan gençler kendi dallarında kazandıkları başarılarla dikkat çekti. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli başarılı öğrencilere madalya, başarı belgesi ve hediyelerini takdim ederken başarılarının devamını diledi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Başkan Baydilli çocuklara ve gençliğe önem verdiklerini belirterek sporcu bir nesil için spor merkezleri kazandırdıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Bugün burada çocukları için gelen ve açtığımız spor kurslarına çocuklarını gönderen kıymetli ailelere çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız için spor merkezlerimizde eğitim gören çocukların ulusal ve bölgesel şampiyonalarda elde ettiği başarılar bizi çok mutlu ediyor. İnşallah gelecekte buradan çıkan evlatlarımız çok daha iyi yerlere gelecektir.

Türkiye’nin en genç şehri olan Şanlıurfa’da gençliğe yatırım yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız için spor merkezleri, kültür merkezleri ve okuma evleri yaparak onların gelişimine bir nebze katkı sağlamak istiyoruz çünkü onlar bizim geleceğimizdir. İnşallah yeni dönemde de hem merkezde hem de kırsaldaki çocuklarımıza yönelik hizmetlerimiz ve çalışmalarımız devam edecek. Başarılı olarak bizler gururlandıran çocuklarımızı, ailelerini ve antrenörlerini kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Baydilli programın sonunda çocukların aileleriyle de bir süre sohbet edip taleplerini dinledi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.