KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ KURSLARINDA GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞİYOR!

Editör: Arpak Medya
11 Ekim 2023 - 21:44

Karaköprü Belediyesinin 4 merkezde faaliyette olan spor kurslarında çocuklar zamanını spor yaparak ve bir branşta temel eğitim alarak verimli bir şekilde değerlendiriyor

Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından çocukların boş zamanlarını sporla değerlendirmesi için açılan spor kursları çocukların ve gençlerin uğrak yeri haline geldi. Karaköprü Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Seyrantepe Spor Kompleksi, Doğukent Spor Merkezi, Yaşampark Spor Merkezi ve Çankaya Çadır Spor Merkezinde açılan kurslarda çocuklar ilgilendikleri branşlarda antrenmanlarla bedensel gelişim gösteriyor.

Spor merkezlerinde faaliyette olan basketbol, voleybol, futbol, tekvando ve kick boks kurslarında 7-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar eğitim alırken, kurslara katılım gösteren gençlerin spora adapte olup spor disiplini kazanması için uzman antrenörler tarafından programlı bir şekilde eğitim veriliyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, gençliğe ve çocuklara çok önem verdiklerine değinerek çocukların gerek eğitim gerekse fiziksel gelişimleri, sosyal-sportif faaliyetlerde bulunmaları anlamında her zaman destek olduklarını dile getirdi.

Baydilli, "Çocuklarımız bizim göz bebeğimiz ve onların gelişimine büyük önem veriyoruz. Açtığımız spor kurslarında da çocuklarımızın hem bedensel gelişimini destekliyoruz hem de geleceğin sporcuları olma noktasında kendilerine temel eğitim desteği veriyoruz.

Çocuklarımız gerçekten bu kurslarımıza yoğun ilgi gösteriyor. Uzman eğitmenler tarafından gençlere farklı branşlarda spor eğitimi veriliyor, güzel antrenmanlar yapılıyor ve en önemli çocuklarımız zamanını spor yaparak verimli değerlendiriyor. Sadece yaz tatilinde değil yılın her döneminde süren kurslarımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz" diye konuştu.

Kurslara gelen çocuklar da mahalleye kazandırılan spor salonu ve sunulan kurs imkanlarından dolayı mutlu olduklarını ifade ederken, bu imkânları kendilerine sağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Öte yandan, kurslara başvuru yapmak isteyen 7-14 yaş grubu çocuklar için müracaat ve kayıt işlemleri yapmak isteyen veliler Karaköprü Belediyesine ait spor merkezlerine gidip kayıt oluşturabilecekler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.