KARAJDAĞLILAR DERNEK BAŞKANI AMAK: BİRBİRİMİZE SARILARAK ATLATACAĞIZ!

Ceylanpınar KARAJDAĞLILAR Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Amak yayınladığı bir basın açıklaması ile deprem felaketini kucaklaşarak atlatacağız mesajını verdi.

KARAJDAĞLILAR DERNEK BAŞKANI AMAK: BİRBİRİMİZE SARILARAK ATLATACAĞIZ!
Editör: Arpak Medya
14 Şubat 2023 - 21:17
Memleketimin ve ülkemizin değerli halkı;

Öncelikle merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan 7.7 ve 7.4 şiddetindeki deprem felaketinde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve ülkeme baş sağlığı ile sabırlar diliyorum.  Bu vesile ile asrın en büyük felaketlerinden birisi olan depremlerde yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Acımız çok büyük...
İçtiğimiz sudan, ağza düşen lokmadan ve dahi aldığımız nefesten utandığımız ve acıyla yandığımız zamanlardan geçiyoruz. Acımız en az felaket ve depremim şiddeti kadar büyük, yükümüz de bir o kadar ağır ama inancım odur ki; bu aziz millet, derneğimizin değerli üyeleri ve memleket olarak bu büyük acının üstesinden de gelecek ve depremzede kardeşlerimizin yaralarını bir nebze olsun sarmak hususunda el ele verip yeniden aydınlığa çıkacağız.

Karajdağlılar Ailesinin tüm fertleriyle beraber felaketin ilk gününden beridir dualarımız ve kalbimiz depremzede kardeşlerimizle beraber. Büyük Karajdağlılar Ailesi bu felaketi en az hasarla atlatmak için var gücü ile başta Adıyaman olmak üzere depremin yıkıcı etkisinin olduğu bölgelere yardımlarını esirgememiştir.

Bilinmesini isteriz ki, Karajdağlılar Ailesi ve Derneğimiz tarih boyunca olduğu gibi yine devletinin, milletinin ve acılı insanların yanındadır ve omuz omuza olmaya devam edecektir.

Tüm gücümüzle milletimizin yanındayız. Yaşanan bu felaketi bir an önce atlatmak için dayanışma içinde olacağız, birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı hep beraber saracağız. Elbetteki an itibari ile en büyük umudumuz enkaz altında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlarımızın bir an önce kurtarılması mucizelerinin rtmasıdır.

Karajdağlılar Ailesi olarak daima paylamaktan, bölüşmekten, birbirimizi sevmekten yana olduk ve bugün de acıları bir nebze olsun azaltmak için aynı duruşla seferber olmuş durumdayız.

Bu vesile ile bir kez daha vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ve acılı aileleri ile ülkeme baş sağlığı ile sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz.


Karajdağlılar Derneği Yönetim kurulu adına Dernek Başkanı
                              İsmail AMAK

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.