Kapalı Semt Pazarları Esnafın Yüzünü Güldürdü!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un sözünü verdiği kapalı semt pazarları, yapılıp hizmete sunulduğu günden bu yana hem pazar esnafının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü.

Editör: Arpak Medya
11 Ocak 2024 - 22:12

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un sözünü verdiği kapalı semt pazarları, yapılıp hizmete sunulduğu günden bu yana hem pazar esnafının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. Yazın güneşten, kışın yağıştan korunarak işlerini yapacak ortama kavuşan pazar esnafı, Başkan Kuş’a teşekkür ederek yeni kapalı pazar yerleri talep etti.

Daha önce çadırlar altında pazar kurduklarını anımsatan Eyyübiye Semt Pazarcıları Dernek Başkanı Hanif Babacan, “Başkan Mehmet Kuş’un bize kapalı semt pazarları sözü vardı. Sözlerini birer birer yerine getirdi. Daha önce hiç kapalı pazar yerimiz yokken, şimdi kapalı pazar yerlerinde işimizi yapıyoruz. Hem esnaf olarak biz hem de halk ondan çok memnun. Daha önce çadırlarda, yağmur çamur altında çalışmak zorundaydık. Şimdi ise kapalı pazar yerlerinde rahatlıkla işimizi yapıyoruz, vatandaş da büyük kolaylığa kavuştu. Bize söz verdi ve sözünü yerine getirdiği için esnafım adına Başkan Kuş’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Direkli Mahallesi ve civarında daha önce Zabıta Amirliği olmadığını anımsatan Babacan, “Pazar yerimizde zabıta karakolu da yapıldı. Halkımız şikâyetlerini anında iletebilecekleri bir yere kavuştular. Pazar yerinin düzeni, temizliği ve esnafın ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte olması bizleri mutlu etti. Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Kapalı semt pazarlarında tezgah kuran pazar esnafı da buralar yapılmadan önce kendi kurdukları çadırlar altında, zor şartlarda satış yapmaya çalıştıklarını hatırlatarak, böylesi modern şartların sağlanmasına vesile olan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve ekibine teşekkür ettiler.

ARPAK MEDYA HABERLER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.