İzmir'de anne-kıza bıçaklı saldırı!

İzmir Konak'ta parkta bıçaklı saldırıya uğrayan 20 yaşındaki İlayda Alkan hayatını kaybetti, annesi O. T. ise yaralandı. Alkollü olduğu belirtilen saldırgan olay yerinden kaçtıktan sonra yakalandı.

İzmir'de anne-kıza bıçaklı saldırı!
Editör: Arpak Medya
09 Mart 2024 - 15:31

İzmir Konak'ta parkta bıçaklı saldırıya uğrayan 20 yaşındaki İlayda Alkan hayatını kaybetti, annesi O. T. ise yaralandı. Alkollü olduğu belirtilen saldırgan olay yerinden kaçtıktan sonra yakalandı.

İzmir'de anne-kıza bıçaklı saldırı

İzmir'in Konak ilçesinde, parkta oturdukları sırada bıçaklı saldırıya uğrayan genç kız öldü, annesi yaralandı. 

Konak'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yolda yürürken Yunus A.'nın (32) bıçaklı saldırısına uğrayan İlayda Alkan (20) öldü, annesi Oya Tarhan (45) yaralandı. Çıkan arbedede bacağından yaralanan Yunus A., tedavisinin ardından gözaltına alındı.

 

ANNE-KIZA BİR ANDA SALDIRDI

Olay, dün saat 23.30 sıralarında, Konak Üst Geçidi yakınlarında meydana geldi. Aynı yemek şirketinde çalışan Oya Tarhan ile kızı İlayda Alkan yolda yürürken, yanlarına gelen ve bir hastanede veri giriş memuru olarak çalışan Yunus Y.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Yaşanan arbedede anne ve kızı vücutlarının çeşitli yerlerinden, Yunus Y. de bacağından yaralandı. 

ANNENİN DURUMU KRİTİK 

Çevredekiler ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, anne kızı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Tedaviye alınan yaralılardan İlayda Alkan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Annesi Oya Alkan’ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

"ALKOLLÜYDÜM, HATIRLAMIYORUM" DEDİ

Şüpheli Yunus A. ise mahalle bekçileri tarafından yakalandı. Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan Yunus A., Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Şüphelinin kullandığı bıçağın dışında olay yerinde bir kanlı bıçak bulundu ve incelenmek üzere el konuldu. Şüpheli Yunus A.'nın ilk ifadesinde alkollü olduğunu ve tartışmanın nedenini hatırlamadığını söyledi.


 

ACILI BABA: KIZIM AŞÇI OLACAKTI


Rıza Alkan

Öldürülen İlayda'ın babası koltuk imalatçısı Rıza Alkan (40) olaya ilişkin şunları söyledi:

- Polisten öğrendiğime göre yolda yürürlerken, şüpheli oturduğu banktan direkt ayağa kalkıp bıçaklamaya başlamış. Kızım 13, eşim 8 bıçak darbesi almış. Mantığım bu işi almıyor. Şüpheliyi tanımıyoruz. 8 Mart Kadınlar Günü'nde böyle bir olay yaşandı. Eşim ve kızıma bunu yapanın en ağır cezaya çarpılmasını istiyorum. Kızım aşçı olup, gemilerde çalışmak istiyordu.



KAYNAK SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.