İstanbulspor 2-1 MKE Ankaragücü!

İstanbulspor 2-1 MKE Ankaragücü!
Editör: Arpak Medya
22 Ekim 2023 - 23:12
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında İstanbulspor evinde MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti.

Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda hakem Yiğit Arslan'ın düdüğüyle başlayan mücadelede ev sahibi İstanbul ekibi maça hızlı bir başlangıç yaptı.

12. dakikada İstanbulspor hızlı çıkarken, Ali Yaşar'ın asistinde Djakaridja Traore net bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Gol sonrası tempo kazanan maçta MKE Ankaragücü'nün yanıtı ise gecikmedi. 24. dakikada penaltı kazanan Ankara ekibinde topun başına geçen Tolga Ciğerci, İstanbulspor kalecisi David Jensen'i mağlup ederken ilk yarının da skorunu 1-1 olarak belirledi.
Hakan Yakın'ın hamlesi cevap verdi

İstanbulspor'da Hakan Yakın ikinci yarıya iki değişiklikle başlarken, dakikalar 62'yi gösterdiğinde oyuna sonradan giren isimlerden Emir Kaan Gültekin ile yeniden öne geçti.

Geriye düşen MKE Ankaragücü kanatlardan etkili ataklar yakalasa da 90 dakika sonucunda skor değişmedi ve İstanbulspor 2-1 kazanan taraf oldu.

Bu sonuçla birlikte İstanbulspor yeni hocası Hakan Yakın ile birlikte 2023-24 sezonunda ilk galibiyetini aldı ve puanını 5'e yükseltti. Emre Belözoğlu yönetiminde MKE Ankaragücü ise 9 puanda kaldı. kaynak:beın sports kapak görsel:fotomaç

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.