İSTANBUL DERBİSİ İSTANBULSPOR'UN!

İstanbulspor, Kasımpaşa’yı yenerek hasrete son verdi: 2-1 7 maçtır yenilen İstanbulspor, 6 maçtır kazanamayan Kasımpaşa'yı sahasında 2-1 yenerek ligde yarışında önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

İSTANBUL DERBİSİ İSTANBULSPOR'UN!
Editör: Arpak Medya
28 Aralık 2022 - 23:41

İstanbulspor, Kasımpaşa’yı yenerek hasrete son verdi: 2-1

7 maçtır yenilen İstanbulspor, 6 maçtır kazanamayan Kasımpaşa'yı sahasında 2-1 yenerek ligde yarışında önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

İstanbulspor, Kasımpaşa’yı yenerek hasrete son verdi: 2-1

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında İstanbulspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 2-1 kazanarak 7 maçlık yenilgi serisi sonrasında galibiyetle tanıştı.

1963’ten sonra Süper Lig’de ilk kez karşılaşan İstanbul ekipleri altı sıralarda nefes almak için ihtiyaçları olan 3 puan için büyük mücadele verdi. Kasımpaşa 26. dakikada Petretta ile 1-0 öne geçerken, İstanbulspor 29’da Ethemi’nin ceza sahası dışından çektiği nefis plase şutuyla 1-1’lik beraberliği yakaladı. 78. dakikada Emir Kaan Gültekin, İstanbulspor’a 3 puanı getiren golü atmayı başardı.

Geride kalan dakikalarda iki takım da rakip kalelerde gol aradı. İstanbulspor’un bir şutu direkten auta çıkarken Kasımpaşa, savunma duvarını aşamadı.

Bu sonucun ardından İstanbulspor 11 puana yükselip haftayı 18. sırada tamamladı. Kasımpaşa ise 15 puanla 14. sırada kaldı.

Ligin 17. haftasında İstanbulspor, 5 Ocak Perşembe günü Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kasımpaşa ise 4 Ocak Çarşamba günü Alanyaspor’u konuk edecek.

2022/2023 Sezonu - Spor Toto Süper Lig - 16. Hafta

kaynak: sözcü.com

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.