İSPANYA'DA AK PARTİ İSTİFA SLOGANLARI!

Fenerbahçe'nin Sevilla ile oynayacağı maç için İspanya'ya giden sarı lacivertli taraftarlar, AKP hükümeti aleyhinde yaptıkları ve dillere dolanan tezahüratı orada da tekrarladı.

İSPANYA'DA AK PARTİ İSTİFA SLOGANLARI!
Editör: Arpak Medya
09 Mart 2023 - 21:52

Fenerbahçe'nin Sevilla ile oynayacağı maç için İspanya'ya giden sarı lacivertli taraftarlar, AKP hükümeti aleyhinde yaptıkları ve dillere dolanan tezahüratı orada da tekrarladı.

Fenerbahçe taraftarı, Sevilla’da da AKP hükümetini istifaya davet etti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Sevilla ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’yi binlerce taraftarı yalnız bırakmadı. Süper Lig’deki Konyaspor maçında AKP hükümeti aleyhinde yaptıkları tezahüratla gündem yaratan sarı lacivertli taraftarlar, Sevilla deplasmanında da aynı sloganı attı.

Avrupa’nın birçok ülkesinden ve Türkiye’den giden binlerce taraftar, Katedral Meydanı’nda kortej oluştururken AKP aleyhinde yapılan “Yalan, yalan, yalan, dolan, dolan, dolan, 20 sene oldu, istifa ulan!” tezahüratı Sevilla sokaklarında yankılandı. İlk olarak Kadıköy’deki Konyaspor maçında söylenen ve ardından Beşiktaş’ın Antalyaspor ile oynadığı maçta siyah beyazlı taraftarlar tarafından da haykırılan tezahürat, Fenerbahçe cephesinin AKP hükümeti tarafından kıskaca alınmasına neden olmuştu.

BAŞKAN ALİ KOÇ’TAN TEPKİ GELMİŞTİ

Konyaspor maçındaki tezahürat sonrası, Fenerbahçe taraftarının Kayserispor deplasmanına gidişi İl Güvenlik Kurulu kararıyla yasaklanmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Fenerbahçe’yi cezalandırmak mı, kutuplaştırmayı arttırmak mı? Fenerbahçe’yi rekabetten etmek mi? Ben ne suç işledim de oraya seyircisiz gidiyorum?” sözleriyle tepki göstermişti.

Fenerbahçe’nin siyaset içinde olmasını istemediğini söyleyen Başkan Koç, “Hükümet için boynu kıldan ince olan vardır, karşı olan vardır. Sadece Fenerbahçe’yi hedef alarak kaos ortamına hizmet ediyorsunuz. Bunu bir gün birileri açıklayacak.” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu da tribünlerdeki siyasi tezahüratların cezalandırılacağını açıkladı.

kaynak: sözcü.com

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.