İsmail Yüksek derbi öncesi sözleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildi!

İsmail Yüksek, Galatasaray maçı öncesinde yaptığı açıklamalar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

İsmail Yüksek derbi öncesi sözleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildi!
Editör: Arpak Medya
08 Haziran 2023 - 19:36

İsmail Yüksek, Galatasaray maçı öncesinde yaptığı açıklamalar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

İsmail Yüksek derbi öncesi sözleri nedeniyle PFDK’ya sevk edildi

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynadıkları maç öncesi yaptığı açıklamalar nedeniyle Fenerbahçeli İsmail Yüksek, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

İSMAİL YÜKSEK’İN O SÖZLERİ;

“Bu lig bu sene birçok şaibeyle dolu. Hak edilen bir şampiyonluk olduğunu düşünmüyorum. Bize de fırsat geldi ama değerlendiremedik. Bugüne kadar geldik, geçmişe bakmanın da anlamı yok! Galatasaray maçını kazanmak için her şeyi yapacağız. Sonrasında Türkiye Kupası'nı kazanarak taraftarımızı bir nebze mutlu etmek istiyoruz.”

TFF’NİN SİTESİNDE YER ALAN AÇIKLAMA

“Hukuk Müşavirliği'nce 08.06.2023 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

1- BITEXEN GİRESUNSPOR Kulübü'nün 07.06.2023 tarihinde oynanan BITEXEN GİRESUNSPOR-FRAPORT TAV ANTALYASPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

2- Beşiktaş A.Ş. Kulübü'nün 07.06.2023 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-ARABAM.COM KONYASPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve “ saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

3- ARABAM.COM KONYASPOR Kulübü'nün 07.06.2023 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-ARABAM.COM KONYASPOR Spor Toto Süper Lig müsabakası sonrası kulüp sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yer alan “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine,

ARABAM.COM KONYASPOR Kulübü Başkanı FATİH ÖZGÖKÇEN' in aynı müsabaka sonrası kulüp sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yer alan “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

KAYNAK: SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.