Hilvan'da Cadde ve Sokaklar Pırıl Pırıl!

Hilvan’da Cadde ve sokaklar tazyikli suyla yıkandı. Kirlenen cadde ve sokaklarda temizleme ve yıkama çalışması başlatan Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 2 tanker eşliğinde yıkama çalışması yapıyor.

Editör: Arpak Medya
24 Ağustos 2023 - 22:59

Hilvan’da Cadde ve sokaklar tazyikli suyla yıkandı.

Kirlenen cadde ve sokaklarda temizleme ve yıkama çalışması başlatan Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 2 tanker eşliğinde yıkama çalışması yapıyor.

Vatandaşların sağlığını korumak ve daha hijyenik bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak amacıyla ilçe genelinde yıkama ve temizleme çalışması başlatan Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmalar ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunarak; Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda cadde, kaldırım, yol, okul girişleri ve sokakları biriken toz ve çöplerden arındırdıktan sonra 2 tanker eşliğinde tazyikli suyla yıkadık. Halkımızın sağlığını önemsiyoruz bu nedenle yaya geçişlerinin yoğun olduğu alanlarda sabahın erken saatlerinde temizleme ve yıkama çalışmalarını yapıp ilçe sakinlerimizin güne daha temiz bir ortamda başlamalarını sağlıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için ilçemizin bütün noktalarında çalışmalarımız programlı bir şekilde devam edecek.” ifadelerine yer verdi.

Yol, kaldırım, cadde ve sokaklar pırıl pırıl bir görünüme kavuşurken ilçe halkı yapılan çalışmalardan dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve ekiplerine teşekkür etti.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.