Hilvan'da 15 Temmuz Coşkuyla kutlandı!

Hilvan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü coşkuyla kutlandı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenen programa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, siyasi parti temsilcileri, İlçe Protokolü, mahalle muhtarları, Belediye Meclisi Üyeleri, Şehit ve Gazi aile yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Hilvan'da 15 Temmuz Coşkuyla kutlandı!
Editör: Arpak Medya
16 Temmuz 2023 - 15:45

Hilvan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü coşkuyla kutlandı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenen programa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, siyasi parti temsilcileri, İlçe Protokolü, mahalle muhtarları, Belediye Meclisi Üyeleri, Şehit ve Gazi aile yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği programda söz alan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; “Bundan 7 yıl önce bugün, Türkiye Cumhuriyeti, 40 yıllık karanlık bir planın içinden ayağa kalkarak yeniden doğuşunu ilan etti. Asil ve aziz milletimizin kutsal ve milli değerlerini kullanarak devletin önemli kademelerine sinsice sızan FETÖ, düşünmeden ve sorgulamadan kendisine biat eden güruhla 15 Temmuz’da ordudaki unsurlarını sahneye çıkartmış ve milletimizin canına, malına ve en önemlisi ülkemizin bütünlüğünü ortadan kaldırmak için aptalca hain bir girişimde bulunmuştur.

İşte o gece;

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli, kararlı ve dik duruşuyla beraber arkasında duran genci, yaşlısı, kadını ve erkeği ile topyekûn bir milli mücadele başlatarak FETÖ’nün bu 40 yıllık hain ve sinsi girişim planını yerle yeksan etmiştir. Milli iradeye sahip çıkarak ülkesinin bütünlüğüne sahip çıkanlar, insan gücüyle imkânsız dediklerimizi iman gücüyle gerçekleştirip mucize yaratanlar; Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlatılan Türkiye Yüzyıl’ında ‘Yüzyılın Kahramanları’ oldular. Bizler ‘Yüzyılın Kahramanlarını daima saygı ve minnetle anacak, unutmayacak ve unutturmayacağız. Tüm şehitlerimizin ruhu şad mekânları cennet olsun. Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Program günün anlam ve önemi ile ilgili yapılan konuşmalar, slayt gösterimleri, ikramlar, öğrenciler tarafından okunan şiirler ve demokrasi nöbeti ile devam etti.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.