Hilvan Belediyesi Kadın Kültür Merkezi Eğitim Programları!

Editör: Arpak Medya
12 Kasım 2023 - 22:06

Hilvan Belediyesi, Kadın Kültür Merkezi'nde sunduğu çeşitli eğitim programlarıyla kadınları meslek sahibi yapmaya devam ediyor

Kültür Merkezi'nde verilen eğitimler arasında biçki dikiş, el sanatları, Kuran- Kerim, bilgisayar ve kuaförlük yer alıyor. Bu eğitimler sayesinde kadınlar, kendi ayakları üzerinde durabilecekleri mesleki beceriler kazanıyor. Kadın Kültür Merkezi'nde eğitim alan kadınlar, yaptıkları çalışmalarla aile bütçelerine katkıda bulunuyor. Ayrıca, bu eğitimler sayesinde sosyal hayata daha çok adapta oluyorlar.

Biçki Dikişte Usta Eller, El Sanatlarıyla Yaratıcılık Sınırları Zorlanıyor

Biçki dikiş atölyelerinde uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşen kurslar, katılımcılara pratik beceriler kazandırmanın yanı sıra modaya dair güncel trendleri takip etmelerine olanak sağlıyor. El sanatları atölyelerinde ise kadınlar hayal güçlerini kullanarak eşsiz el yapımı ürünler ortaya çıkarıyorlar.

Kuran-ı Kerim ve Bilgisayar Eğitimleriyle Bilgi Ufukları Genişliyor

Merkez, aynı zamanda Kuran-ı Kerim eğitimleriyle manevi gelişime katkıda bulunuyor. Bilgisayar eğitimleri ise katılımcılara dijital dünyada kendilerini daha etkin bir şekilde ifade etme ve iş dünyasına adaptasyon konusunda destek oluyor.

Kuaförlükte Profesyonel Eller, Güzellik Sektörüne Kapı Açıyor

Kuaförlük kursları, güzellik ve bakım sektöründe yetkinlik kazanmak isteyen kadınlar için mükemmel bir fırsat sunuyor. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşen bu eğitimler, katılımcılara saç tasarımı, kesim teknikleri ve güzellik konusunda bilgi ve beceri kazandırıyor.

Burada kendi potansiyellerini keşfeden kadınlar, aynı zamanda ekonomik bağımsızlıklarını da elde ediyorlar.

Katılımcı kadınlara, aldıkları eğitim sonrası sertifika veriliyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.