GÖZTEPE KENDİNİ KÜME DÜŞÜRDÜ!

Göztepe küme düştü, Gaziantep FK maçında Fair Play’den taviz vermedi! Gaziantep FK-Göztepe karşılaşmasının son anlarında futbol tarihinde eşi benzerine rastlanması zor olaylar yaşandı.

GÖZTEPE KENDİNİ KÜME DÜŞÜRDÜ!
Editör: Arpak Medya
23 Nisan 2022 - 22:18

Göztepe küme düştü, Gaziantep FK maçında Fair Play’den taviz vermedi!

Gaziantep FK-Göztepe karşılaşmasının son anlarında futbol tarihinde eşi benzerine rastlanması zor olaylar yaşandı. Göztepe küme düşmeyi göze alarak Fair Play ruhunu yaşatırken, Gaziantep FK'lı oyuncular da bu duruşu karşılıksız bırakmadı. Futbol tarihinde unutulmayacak anların yaşandığı maçın sonunda, Göztepe'nin bitime 4 hafta kala küme düşmesi kesinleşti.

Göztepe küme düştü, Gaziantep FK maçında Fair Play’den taviz vermedi!

Süper Lig 34. haftasında Gaziantep FK’ya konuk olan Göztepe, kümede kalma umutlarını sürdürmek için hayati bir maça çıktı. Maçın son anlarına kadar 0-0 beraberlikle geçilen maçın 90+2. dakikasında gelen golle herkesi şaşkına çeviren olaylar silsilesi başladı.

Göztepe’nin orta sahada kazandığı serbest vuruş hakem atışıyla başlarken, kalecinin önde olduğunu gören Soner Aydoğdu doğrudan kaleyi hedef aldı. Direkten dönen topu Adis Jahovic ağlarla buluşturarak Göztepe’yi 1-0 öne geçirdi. Ancak Göztepeli futbolcular, bu golün Fair Play ruhuna aykırı olduğunu düşünerek küme düşmeyi göze alarak Gaziantep FK’nın gol atması için kaleyi açtı.

KAYNAK: SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.