Gennaro Gattuso'dan Fenerbahçe'nin istediği Maxi Gomez için açıklama!

Valencia Teknik Direktörü Gennaro Gattuso, Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Maxi Gomez'in geleceği hakkında konuştu.

Gennaro Gattuso'dan Fenerbahçe'nin istediği Maxi Gomez için açıklama!
Editör: Arpak Medya
28 Ağustos 2022 - 20:12

Fenerbahçe’nin forvet transferi hedefinde listenin başında yer alan Valencia’lı Maxi Gomez için Gennaro Gattuso’dan açıklama geldi.

Valencia Teknik Direktörü Gattuso, Atletico Madrid ile oynayacakları maç öncesinde gündeme dair konuştu. Edinson Cavani’nin transferi için geri sayıma geçtiğini söyleyen Gattuso, “35 yaşında inanılmaz bir mental gelişmişliğe sahip. Görüşmelerimiz sürüyor ve bu imzayı gerçekleştireceksek Peter Lim’in bunda payı büyük olacak” dedi.

Takımdan ayrılması gündemde olan Marcos Andre ve Maxi Gomez hakkında değerlendirme yapan Gattuso, “Her gün çalışan çocuklara çok saygı duyuyorum. Marcos Andre ile Maxi ile yarınki maça hazırlandık. Transfer piyasasının kapanmasına az kaldı ve her şey olabilir” şeklinde konuştu.

İki futbolcuya da takımdan gitmeleri konusunda bir talimat vermediğini söyleyen Gattuso, “Marcos veya Maxi ile başka bir takıma gitmeleri için konuşma yapmadım. Ama futbolda işler değişir. İkisinin de takımdan gitmesi yönünde bir talebim olmadı” ifadelerini kullandı.

kaynak:sözcü


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.