GENÇLER BÜYÜKŞEHİR İLE SINAVLARA HAZIRLANIYOR!

Editör: Arpak Medya
25 Eylül 2023 - 22:48

Başarılı olmasına rağmen maddi durumu elverişli olmayan öğrenciler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün büyük önem verdiği gençlik merkezlerinde verilen eğitim ve öğretimi destekleme kurslarıyla üniversiteye hazırlanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün önemle üzerinde durduğu projelerden biri olan ve Karaköprü ilçesi Esentepe Mahallesinde hizmete sunulan Gençlik ve Koordinasyon merkezi gençlerin uğrak yeri haline geldi.

Gençlik ve Koordinasyon Merkezi içerisinde, sporcuların konaklayabileceği alanlar, kurslar, masa tenisi, dart, antrenman alanı, spor alanları, yemekhane, dinlenme alanları, konferans salonu ile 150 kişilik sinema gösterim alanları bulunuyor.

2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanlığı Bünyesinde hizmet veren, Esentepe Gençlik ve Koordinasyon Merkezine gelen gençler burada uzman eğitimciler tarafından seviye tespit sınavına tabi tutuldu.

Burada başarı gösteren gençler alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek eğitimlerle hayallerindeki üniversiteye gidebilmek için dershane imkânına kavuşmuş oluyor. Deneme sınavları, fotokopi imkânı ve çeşitli ikramların da yapıldığı merkeze gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Gençler için her detayın titizlikle planlandığı Gençlik ve Koordinasyon Merkezine gelen gençler bir yandan sosyalleşip yeteneklerini keşfederken diğer yandan sokakta kendilerini bekleyen kötü alışkanlıklardan da uzak duruyor.

Gençlere her zaman destek sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür eden gençler, Gençlik ve Koordinasyon Merkezinde sunulan imkânların son derece güzel imkânlar olduğuna dikkati çekerek emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.