Galatasaray sahasında yenilgiyi unuttu!

Kasımpaşa'yı 2-1 yenen Galatasaray, Süper Lig'de üst üste 10. galibiyetini alıp sahasında çıktığı son 22 maçta mağlup da olmadı.

Galatasaray sahasında yenilgiyi unuttu!
Editör: Arpak Medya
03 Kasım 2023 - 22:49

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa’yı 2-1 yenen Galatasaray, galibiyet serisine devam etti. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig’de çıktığı son 10 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray, ligin ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, RAMS Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Bitexen Antalyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa’yı mağlup etti.

 

Okan Buruk’un ekibi ayrıca Süper Lig’deki son 17 maçında yenilmedi. Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor’a karşı 3-0 hükmen) kazandı. “Cimbom” bu sezon da ligde çıktığı 11 maçın 10’unu kazandı, birinde berabere kaldı.

SAHASINDAKİ SERİ DEVAM ETTİ

Galatasaray, Süper Lig’de sahasında çıktığı son 22 maçta mağlup olmadı.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 22 maçı kaybetmedi.

Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe’de çıktığı lig karşılaşmalarında 20 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

İLK YARIDA YİNE GOL YEMEDİ

Galatasaray, bu sezon Süper Lig’de çıktığı 11 maçta da ilk yarılarda rakiplerine gol şansı tanımadı.

Bu sezon lig müsabakalarının ilk yarılarında 9 kez fileleri havalandıran sarı-kırmızılı ekip, rakiplerinin ise skor üretmesine müsaade etmedi.

Galatasaray, 1978-1979 sezonundan bu yana bir Süper Lig sezonunun ilk 11 maçında ilk yarılarda gol yemeyen ilk takım oldu. Trabzonspor, söz konusu sezonda ilk 16 maçında ilk devrelerde rakiplerine gol fırsatı vermemişti. (AA)

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.