FLAŞ TRANSFER!

Trabzonspor’un yeni transferi Jean-Philippe Gbamin geldi Trabzonspor’un İngiltere’den yeni transferi Jean-Philippe Gbamin, akşam saatlerinde Türkiye'ye geldi.

FLAŞ TRANSFER!
Editör: Arpak Medya
25 Ağustos 2022 - 23:11

Trabzonspor’un yeni transferi Jean-Philippe Gbamin geldi

Trabzonspor’un İngiltere’den yeni transferi Jean-Philippe Gbamin, akşam saatlerinde Türkiye'ye geldi.

Trabzonspor’un yeni transferi Jean-Philippe Gbamin geldi

Trabzonspor, Everton forması giyen orta saha oyuncusu Jean-Philippe Gbamin’i kiralık olarak kadrosuna kattı. Oyuncunun sözleşmesinde satın alma opsiyon maddesinin bulunmadığı öğrenildi.

Gbamin, sağlık kontrollerinden geçmek ve imza atmak için Türkiye’ye geldi. 22.00’de İstanbul’da olan Gbamin’in 23.30 civarında Trabzon’da olması bekleniyor.

Gbamin, geride bıraktığımız sezonu CSKA Moskova takımında tamamladı. Fildişi Sahili Milli Takımı’nda da forma giyen başarılı oyuncu, milli forma altında 12 maçta süre aldı. Jean – Philippe Gbamin ilk açıklamasında, “Harika hissediyorum. Benim için burada oynamak bir şans. Bana bu şansı sağladıkları için minnettarım. Çok mutluyum” dedi.

EVERTON’A 25 MİLYON EURO’YA TRANSFER OLMUŞTU

Gbamin, Lens kulübünün alt yapısında yetiştikten sonra bu kulüple profesyonel sözleşmeye imza attı. Ardından Lens'ten Mainz'e 5 milyon Euro'ya, Alman kulübünden de Everton'a 25 Milyon Euro'ya transfer olan Fildişili oyuncu geçen sezonun belli bölümünü CSK Moskova'da kiralık olarak geçirdi. Ön libero mevkiinde görev alan 26 yaşındaki Gbamin, Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyecek.

KAYNAK: SÖZCÜ.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.