FIRTINA EVİNDE KAYIP!

Kayserispor'un yükselişi Trabzonspor maçıyla devam etti: 0-1 Süper Lig'de son haftaların en formda iki ekibi Trabzonspor ve Kayserispor'un mücadelesi, çekişmeli bir maça sahne oldu. En fazla kafa golü atan iki takımın karşılaşmasında, kilidi yine bir kafa golü çözdü.

FIRTINA EVİNDE KAYIP!
Editör: Arpak Medya
03 Aralık 2023 - 19:52

Kayserispor'un yükselişi Trabzonspor maçıyla devam etti: 0-1

Süper Lig'de son haftaların en formda iki ekibi Trabzonspor ve Kayserispor'un mücadelesi, çekişmeli bir maça sahne oldu. En fazla kafa golü atan iki takımın karşılaşmasında, kilidi yine bir kafa golü çözdü.

Kayserispor'un yükselişi Trabzonspor maçıyla devam etti: 0-1
    

Süper Lig 14. haftasında Mondihome Kayserispor'u konuk eden Trabzonspor, 88. dakikada kalesinde gördüğü gole engel olamayınca 1-0 mağlup oldu ve ligde 5 maç sonra yenilgiyle tanıştı. Kayserispor ise, ligdeki yenilmezlik serisini ve yükselişini de sürdürdü.

İlk yarıda iki ekip de hücumda etkili olamasa da, 45+2'de Paul Onuachu'nun yerde kalmasıyla Trabzonspor penaltı kazandı. Ancak pozisyonu inceleyen VAR odası, Onuachu'nun ofsaytta olduğunu belirtti ve penaltı kararını iptal etti.

İkinci yarıda konuk ekip Kayserispor, rakip kalede daha etkili olan taraftı. Trabzonspor etkisiz hücumlar gerçekleştirirken, oyunu bordo mavili takımın sahasında oynayan Kayserispor, aradığı golü 88'de buldu.

Oyuna 82. dakikada giren Stephane Bahone, sağ kanattan yapılan ortaya iyi bir kafa vuruşu gerçekleştirdi ve Kayserispor'u 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve konuk ekip sahadan galibiyetle ayrıldı.

KAYSERİSPOR'UN YENİLMEZLİK SERİSİ

Bu sonuçla ligde yenilmezlik serisi 6 maça çıkan Kayserispor, puanını 26 yaptı. Trabzonspor ise, 23 puanda kaldı.

Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda Çorum FK ile oynadıktan sonra ligde Gaziantep FK'ya konuk olacak. Kayserispor da, Van Spor ile Türkiye Kupası mücadelesi verdikten sonra Pendikspor'u ağırlayacak.

  • Stat: Papara Park
  • Hakemler: Ümit Öztürk, Murat Tuğberk Curbay, Mehmet Akıncık
  • Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen, Baniya, Denswil, Eren Elmalı, Berat Özdemir (Dk. 63 Kourbelis), Abdülkadir Ömür (Dk. 78 Umut Güneş), Visca (Dk. 63 Enis Destan), Trezeguet (Dk. 78 Teklic), Pepe (Dk. 38 Bakasetas), Onuachu
  • Mondihome Kayserispor: Bilal Bayazıt, Gökhan Sazdağı, Hosseini, Attamah, Carole (Dk. 59 Uzodimma), Ramazan Civelek (Dk. 69 Arif Kocaman), Karimi, Aylton, Kemen (Dk. 69 Mane), Cardoso (Dk. 82 Bahoken), Thiam
  • Gol: Dk. 88 Bahoken (Mondihome Kayserispor)
  • Sarı kartlar: Dk. 18 Kemen, Uzodimma (Maç bitiminde) (Mondihome Kayserispor), Dk. 86 Kourbelis, Dk. 90+3 Teklic, Enis Destan (Maç bitiminde) (Trabzonspor)

KAYNAK: SÖZCÜ.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.