FFIRTINAYA PAŞA FRENİ!

Trabzonspor liderlik için Kasımpaşa engeline takıldı: 0-0 Trabzonspor, Başakşehir'in kaybettiği haftada liderlik fırsatını kaçırdı. Kasımpaşa karşısında çok etkisiz kalan bordo-mavililer ligde 2 maç sonra puan kaybetti.

FFIRTINAYA PAŞA FRENİ!
Editör: Arpak Medya
10 Ekim 2022 - 22:31

Trabzonspor liderlik için Kasımpaşa engeline takıldı: 0-0

Trabzonspor, Başakşehir'in kaybettiği haftada liderlik fırsatını kaçırdı. Kasımpaşa karşısında çok etkisiz kalan bordo-mavililer ligde 2 maç sonra puan kaybetti.

Trabzonspor liderlik için Kasımpaşa engeline takıldı: 0-0

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Şenol Güneş Spor Kompleksi'ndeki mücadelede 90 dakika boyunca gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ilk yarısında isabetli şut çekemeyen Trabzonspor’da 60. dakikada Abdullah Avcı 3 santrforun da sahaya sürdü ancak gol gelmedi.

İki maçtır kazanan Kasımpaşa sadece ilk yarıda serbest vuruştan çektiği tek isabetli şutla maçı tamamlarken, yenilmezliğini 3 maça çıkardı.

Trabzonspor’da Abdullah Avcı tüm riskleri alsa da bordo-mavililerin galibiyet serisi devam etmedi. Trabzonspor, Başakşehir’in kaybettiği haftada Kasımpaşa’yı yenmiş olsaydı 9. haftayı lider olarak tamamlayacaktı.

Bu sonuçla Trabzonspor 17 puanla 7. sırada kalırken, Kasımpaşa 13 puanla 9. sıraya çıktı.

Trabzonspor gelecek hafta Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. Kasımpaşa ise sahasında Adana Demirspor’u ağırlayacak.

2022/2023 Sezonu - Spor Toto Süper Lig - 9. Hafta
Trabzonsp

KAYNAK: SÖZCÜ.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.