Fenerbahçe, Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı!

Fenerbahçe, Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı!
Editör: Arpak Medya
12 Kasım 2023 - 22:32

İlk yarıda Edin Dzeko, Sebastian Syzmanski ve Dusan Tadic ile birçok pozisyona giren sarı lacivertliler, Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir’i geçmeyi başaramadı. Ertaç Özbir yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutarken, ev sahibi Adana Demirspor ilk yarıda hücumda etkili olamadı.

İkinci yarıda Adana Demirspor’un bir topu direkten dönerken, Fenerbahçe’nin Tadic’le bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Maç boyunca sadece 4 şut çekebilen Adana Demirspor ise, karşılaşmayı isabetli şut çekemeden tamamladı.

Trabzonspor yenilgisi sonrası Adana Demirspor deplasmanından da beraberlikle ayrılan Fenerbahçe’nin ligdeki galibiyet hasreti 2 maça çıktı. Sarı lacivertliler, bu skora rağmen averajla liderlik koltuğuna oturdu. Adana Demirspor ise, 22 puana ulaştı ve üçüncülüğe yükseldi.

Fenerbahçe milli aradan sonra sahasında Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Adana Demirspor da deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak.

ERTAÇ ÖZBİR GEÇİT VERMEDİ

Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir, ilk yarıda Fenerbahçe’nin hücum oyuncularına geçit vermedi. Tadic’in ceza yayı üzerinden köşeye yaptığı vuruşu kurtaran başarılı kaleci, ardından Szymanski’nin sol çaprazdan şutunu güçlükle tokatladı.

Fenerbahçe’nin Bosnalı Edin Dzeko da birkaç pozisyonda zayıf şutlar çekince, Ertaç Özbir için kurtarışları yapmak zor olmadı. Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir, ilk yarıda 6 kurtarışa imza atarak, iç sahada en fazla kurtarış yaptığı bir maç çıkardı.

GRAVILLON DİREĞE TAKILDI

İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi Adana Demirspor, 47. dakikada gole çok yaklaştı.

Savunmadan ileriye çıkan Andreaw Gravillon’un ilerleyerek ceza sahası dışından kaleye gönderdiği sert şutunda top üst direğe çarparak auta çıktı.

Bu pozisyondan 1 dakika sonra, Younes Belhanda’nın uzun pasıyla topla buluşan Yusuf Sarı’nın ilerleyerek ceza alanında sağ çaprazdan yaptığı vuruşta top auta çıktı.

TADIC’İN GOLÜ OFSAYTA TAKILDI

İkinci yarıda gol pozisyonu üretmekte zorluk yaşayan Fenerbahçe, 86’da Dusan Tadic ile ağları sarstı ama ofsayt bayrağı kalktı.

Michy Batshuayi’nin pasıyla ceza alanında topla buluşan Dusan Tadic’in yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu. Ancak Batshuayi’nin ofsaytta olduğu tespit edildi ve gol geçersiz sayıldı.kaynak:sözcü

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.