Eyyübiye'deki Muhteşem Açılışta Müjdeler Verildi!

Eyyübiye Belediye Başkanı ve AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’un Eyüpnebi Mahallesi’ndeki seçim bürosunun açılışı, muhteşem bir katılımla gerçekleşti. Eyyübiyelilerin meydana sığmadığı törende, Eyyübiye ve Şanlıurfa için müjdeler de verildi.

Editör: Arpak Medya
07 Mart 2024 - 18:01

 Eyyübiye Belediye Başkanı ve AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’un Eyüpnebi Mahallesi’ndeki seçim bürosunun açılışı, muhteşem bir katılımla gerçekleşti. Eyyübiyelilerin meydana sığmadığı törende, Eyyübiye ve Şanlıurfa için müjdeler de verildi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destekleriyle rekorlar kıran Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde, Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un seçim irtibat ofisinin açılış törenine TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Milletvekilleri A. Emin Önen, Cevahir Asuman Yazmacı, Hikmet Başak, Mehmet Ali Cevheri ve İbrahim Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt, Şanlıurfa’nın duayen siyasetçisi Seydi Eyyüpoğlu, belediye meclis üyeleri ve adayları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ilçenin önde gelen kanaat önderleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Bozdağ: Sorunları Konuşmak Yerine Çözüyoruz

Çok büyük ilgi karşısında dev bir mitinge dönüşen açılış töreninde konuşan TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Eyyübiye’de açılışı yapılan Mehmet Kuş seçim irtibat ofisinin, 31 Mart seçim zaferinin kutlandığı mekân olmasını diledi.


31 Mart seçimlerinin sadece Eyyübiye’nin ve Şanlıurfa’nın değil, Türkiye’nin de kaderiyle yakından ilgilidir diyen Bozdağ, “Eyyübiye’de verilen oyların Şanlıurfa’nın ve Türkiye’nin de istikametini belirleyecektir” dedi.

Eyyübiye’nin, diğer tüm ilçelerin ve Şanlıurfa’nın ileriye gitmesi için çaba sarf ettiklerini kaydeden Bozdağ,  Eyyübiye’de açılan ve genişletilen yolların ilçenin damarlarını açtığını söyledi.

Şanlıurfa’nın 2025 yılında raylı sistem toplu taşımayla tanışacağını, Gaziantep’e kadar inşası devam eden hızlı tren projesinin yapım ihalesini de 2025 yılı içerisinde yapacakları müjdesini veren Bekir Bozdağ, Eyyübiye’deki kentsel dönüşüm ve yeni şehirleşme çalışmalarının çok değerli olduğuna dikkat çekerek, yeni dönemde de kentsel dönüşümün tüm belediye başkanlarının en önemli gündemi olacağını söyledi.

Sorunları konuşarak kaybedecek vakitlerinin olmadığını belirten Bozdağ, “Sorunları konuşmak yerine çözüyoruz. Yeni dönemde çözümleri konuşacak ve çözümler üzerinde duracağız” diye konuştu.

Tüm Şanlıurfalıları 9 Mart Cumartesi günü saat 13.00’te Abide Meydanı’nda yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine davet eden Bozdağ, “Biz projeleri konuşacağız, eserleri konuşacağız. Bizim projelerle işimiz var. Dedikoduyla uğraşanlar bırakın uğraşsınlar, bizim buna vaktimiz de yok ahlakımız da izin vermez. Biz hizmet siyaseti yapmaya, Şanlıurfa’ya yeni dönemde yeni eserler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Beyazgül: Devasa Sorunları Çözdük

Göreve başladığı 2019 yılından itibaren Eyyübiye’nin hizmetlerine yöneldiğini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçede ilk elini attığı yerin Eyyübiye olduğunu, Kale çevresi kamulaştırması, turizm yolu, Akçakale yolu gibi devasa hizmetleri hayata geçirdiklerini anımsattı.

Eyyübiye’deki tapu sorunu, çöp toplama alanı gibi devasa sorunları çözdüklerini kaydeden Başkan Beyazgül, en kısa sürede çöp toplama alanını da ilçe dışına çıkaracakları müjdesini verdi.

Eyyübiye’deki yeni rezerv alanda yol yapım çalışmalarını da hızla gerçekleştirerek yeni Eyyübiye’nin önünü açacaklarını kaydeden Başkan Beyazgül, “Eyyübiyelilerin gönüllerinde olmak için vardık, var olmaya devam edeceğiz. Onların dualarıyla bu kadar güzel işleri yaptık, yapacağız” diye konuştu.

Başkan Mehmet Kuş:  Yeni Bir Eyyübiye Kuruyoruz

Meydanı tıklım tıklım dolduran Eyyübiyelilere hitabına, Necip Fazıl Kısakürek’in “Mehmedim” şiirini okuyarak başlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürüyeli yirmi iki yıl olduğunu belirterek, “Bu yirmi iki yıl içerisinde ülkemize yapılan hizmetler, Cumhuriyet dönemi boyunca yapılan hizmetlerin üç katıdır. Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda ülkemiz çığır açmıştır” dedi.

Ülke genelindeki hizmet ataklarının yanında Eyyübiye ve Şanlıurfa’nın da devasa yatırımlarla tanıştığını ifade eden Başkan Mehmet Kuş, beş yıllık zaman zarfında yaptıkları projeleri anlatmaya zamanlarının yetmeyeceğini belirterek, bunların başında Eyyübiye’ye kazandırılan turizm yolu, Akçakale yolu genişletilmesi, Kale eteği ıslahı, Kızılkoyun projesi gibi çalışmalar olduğunu ifade edererek, bununun gibi daha birçok projeyi gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

Nüfusu 32 ilden büyük olan Eyyübiye’ye doğalgaz getirilmesi, bölgenin en büyük Millet Bahçesi, gençlik merkezleri, spor tesisleri, parklar gibi çalışmaları anımsatan Başkan Mehmet Kuş, bu hizmetlerin ilçeye kazandırılmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları olduğunu söyledi.

31 Mart’tan sonra en büyük vizyonları olan Güney Eyyübiye projesine hız vereceklerini ve TOKİ’nin başlattığı 7000 konut, Eyyübiye Belediyesi’nin başlattığı sismik deprem izolatörlü 1000 konuta ilave 5000 konutluk çalışmaların startını vereceklerini, kısa sürede 250 bin nüfusa ev sahipliği yapacak yeni bir Eyyübiye kuracakları müjdesini verdi.

Törene katılanlara teşekkür eden Başkan Kuş, “Yeni dönemde Eyyübiye’ye yakışır projelerimizi gerçekleştirmek için birlikte evelallah diyoruz” diye konuştu.

Törende birer konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da katılımlarından dolayı tüm Eyyübiyelilere teşekkür ederek, Şanlıurfalıları Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek mitinge davet etti.

Tören, Eyyübiye ilçe merkezi ve kırsalında yaşayan ailelerin, aşiretlerin ve binlerce vatandaşın tek yürek halinde desteklediği Mehmet Kuş’un seçim ofisinin açılışının yapılmasıyla sona erdi.


ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.