Evcil köpek ailenin 119 bin TL'sini yedi!

Evcil köpek sahibi genç bir çiftin yaşadığı olay gündem oldu.

Evcil köpek ailenin 119 bin TL'sini yedi!
Editör: Arpak Medya
04 Ocak 2024 - 20:25

ABD'de yaşanan bir olay uluslararası kamuoyunun gündemine oturdu... Oennsylvania'da yaşayan Clayton ve Carrie Law çifti bankadan çektikleri 4000 doları (yaklaşık 119 bin TL) eve getirdi. 

Desteler dolusu parayı eve bıraktıktan sonra ev işlerini yapmaya başlayan çift bir anda normalde çok sakin olan kaniş cinsi köpeğin para destelerini ağzına alarak kemirmeye başladığını fark etti.

Mutfak masasına bıraktığı paraların kaybolduğunu fark eden 33 yaşındaki Carrie, "Bir anda Clayton bana bağırarak, köpeğimizin 4000 doları yediğini söyledi. Duyduklarıma inanamadım, neredeyse kalp krizi geçiriyordum" dedi. 

Köpekleri Cecil'in çok sakin bir mizacı olduğunu ve hiç objeleri ve oyuncaklarını çiğnemediğini söyleyen Carrie, bu paranın çiftin ortak hesabından çekildiğini ve kendileri için çok büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi. 

Durumu fark ettikten sonra veteriner ile konuşan çift köpeğin çiğnediği ve yediği banknotları toplamaya başladı. Köpeğin banknotların bir kısmını sindirmeye başladığını ve tuvaletini  yapınca da çıktığını söyleyen çift geri kalan paranın ise köpek kusunca toplandığını söyledi. 

Carrie, "Paralar çok kötü kokuyordu ama bu paraları kurtarmamızın tek yolu buydu. Mucizevi bir şekilde 4000 doların büyük çoğunu kurtarmayı başardık" dedi. Çift, sadece 450 doları birleştiremediğini söyledi. 

ABD medyasına açıklama yapan çiftin banka şubesi bu tür kazaların olduğunu ve paralar üzerindeki seri numarası göründüğü sürece paraları geri alabileceklerini dile getirdi. (sözcü)

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.