Eski belediye başkanına tahliye!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Emek Apartmanı'nın depremde yıkılmasına ilişkin davada tutuklu bulunan eski belediye başkanı Ökkeş Kavak tahliye edildi.

 Eski belediye başkanına tahliye!
Editör: Arpak Medya
10 Ocak 2024 - 22:41

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan ve 38 kişinin hayatını kaybettiği Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Emek Apartmanı'na ilişkin 9 sanığın yargılandığı davanın duruşması görüldü.

İslahiye Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar eski Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Aliye Sema Ö. ve Mustafa T. Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı, diğer sanıklar ile avukatlar duruşmada hazır bulundu.

Sanıklar haklarındaki suçlamaları kabul etmeyerek, suçsuz olduklarını savundu.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Kavak, Aliye Sema Ö. ve Mustafa T'nin tahliyesine karar vererek, eksik hususların giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde depremde yıkılan, 38 kişinin hayatını kaybettiği Emek Apartmanı'na ilişkin aralarında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın da yer aldığı 3'ü tutuklu 9 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.(sözcü)

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.