Erdoğan'ın oy kullandığı okulda gerginlik!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy kullanmak için geldiği Saffet Çebi Ortaokulu’nda gerginlik çıktı. Erdoğan çifti okula geldiği sırda bir vatandaş "10 yıldır sana ulaşmaya çalışıyorum" diyerek bağırdı.

Erdoğan'ın oy kullandığı okulda gerginlik!
Editör: Arpak Medya
28 Mayıs 2023 - 16:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy kullanmak için geldiği Saffet Çebi Ortaokulu’nda gerginlik çıktı. Erdoğan çifti okula geldiği sırda bir vatandaş "10 yıldır sana ulaşmaya çalışıyorum" diyerek bağırdı. Seslerin yükselmesi üzerine sinirlenen Erdoğan, yanındaki görevlilere o bölgeyi işaret ederek oy kullanacağı sandığa ilerledi.

 

Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki konutundan çıkarak Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turu için oyunu kullanacağı Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi.

Erdoğan oy kullanmak için içeri girdiği sırada okulda bir anda sesler yükseldi. Erdoğan’a seslenen bir vatandaş “10 yıldır sana ulaşmaya çalışıyorum” diyerek bağırdı.

Seslerin yükseldiği tarafa bakan ve öfkelendiği gözlenen Erdoğan, yanında bulunanlara seslerin geldiği yönü işaret ederek bir takım talimatlar verdi.

Erdoğan daha sonra eşi Emine Erdoğan’la birlikte oy kullanacağı sandığa doğru ilerledi.

KAYNAK: SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.