ERBÜLBÜL VE BEYAZGÜL EKRANA KİLİTLEDİ!

Şanlıurfa'nın duayen gazetecisi Fuat Erbülbül kendisine ait ve yönetim kurulu başkanlığını da üstlendiği GAPTV'de bugün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü ağırladı.

Editör: Arpak Medya
01 Mayıs 2023 - 23:26
Şanlıurfa'nın duayen gazetecisi Fuat Erbülbül kendisine ait ve yönetim kurulu başkanlığını da üstlendiği GAPTV'de bugün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü ağırladı.

Yılların deneyimli gazetecisi Erbülbül Er Meydanı adlı programda Büyükehir Belediye Başkanına yaklaşan genel seçime dair merak edilenleri, trambüsün hayata geçişini, turizmden, tarihe ve deprem, sele şehirde olup biten her şeyi sorarken başkan Beyazgül'ün tüm sorulara içtenlikle cevap vermesi dikkatlerden kaçmadı.

TRAMBÜS 1 YIL ÜCRETSİZ!

Program boyunca hayli keyifli ve kararlı olduğu gözlenen Başkan Beyazgül sözlerine Trambüslerin hayata geçmesi ile başladı. Trambüslerin daha önce bahsi geçen maaliyetlerinin 4'te birine mal ettiklerini, 39 milyon euro olan trambüsleri 12 trambüsü 4 trambüs fiyatına mal ederek şehre ciddi bir tasarruf sağladıklarını belirti. Ayrıca bu trambüslerin bir yıl boyunca halkımıza ücretsiz hizmet edeceklerini ifade etti.
 
ABİDE KAVŞAĞINDAKİ SORUNLARIN BANA MAL EDİLMESİNE ANLAM VEREMİYORUM.

Fuat Erbülbül'ün ''Sel felaketinde Abide Kavşağında yaşananların ısrarla size mal edilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bunu bazı kalmeşörler özellikle sizi aşağı çekmek için kullanıyor olabilirler mi?'' şeklindeki sorularına içtenlikle cevap veren Beyazgül, kendisnden önce inşaa edilmiş ve sorunsal yumağı haline gelen kavşakla ilgili tüm sorumluluğun özellikle kendisine neden mal edildiğini anlamadığını belirtti.

Abide Kavşağı 2012 yılında yapılmış. İnsanların bu gerçeği bilmesine rağmen sorumluluğu bana atmalarını akılla, mantıkla hatta siyasi muhalif olmakla dahi izah edemiyorum. Düşünebiliyor musunuz; 2012 yılında ben Urfa'da bile değildim. Elbette bu felakette hayatlarını kaybden Urfalı hemşerilerime Allah'tan rahmet, kederli yakınları ve ailelerine baş sağlığı ve sabır, maddi zararı olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Bakınız biz Abide Kavşağında sadece 3 üst geçiş yapısını inşa ettik. Köprülü kavşağını yaparak trafiği rahatlattık. Yine Karaköprü'de Balıkayağı kavşağını inşa ederek ve mezarlık sorununu çözerek hizmetlerimize devam edeceğiz.

Kuzeybatı çevreyolu benim her Ankara'ya gidişimde 1. gündem maddem olmuştur ve Urfa ulaşım sorunu çözülmüşür. Daha da önemli olan mezralar hariç kırsal yollarımızın tamamını bitirdik.

İNSANLARA HİZMET ETMEK KUTSAL BİR GÖREV!

Erbülbül'ün ''Yoruldunuz mu, siyasete devam edecek misiniz?'' sorusu üzerine Beyazgül, Şanlıurfa gibi peygamberler şehri olan bir şehre hizmet etmek kutsal bir görevdir ve ben bundan büyük haz ile gurur duyuyorum. Bakınız, Urfa'nın birçok sorunu var, biliyoruz. Bunların başında da tapu sorunu var.  Tapu sorununu da çözeceğiz, şehir planlamasında ciddi görsel bozukluk ve hayati tehlike yaratan eski ve hasarlı yapıları yıkarak  kentsel dönüşümü de yapacağız.

CUMHURBAŞKANIMIZ DEĞİŞİKLİĞİ SEVİYOR!

Cumhurbaşkanımız öyle bir lider ki, değişimi seviyor ve her dönem değişikliği kendisi yapıyor. Bakınız 3 dönem kuralından taviz vermedi. Bakanları seçim bölgesine gönderdi. Cumhurbaşkanımızın dijital devrimi vizyonu sayesinde çağ atlatacağız. Diğer ittifak neler var ediyor? Sadece çelişki var...

Başkan Beyazgül bir saati aşkın porgram sürecinde kendine güveni, sorulara verdiği samimi cevaplar ile binlerce kişiyi ekrana kilitledi. Er Meydanı bir kez daha programcılık anlamında geceye damga vurdu. Başkan Beyazgül'ün ''Yakın gelecekte dünyanın süper ülkelerinden birisi olacağız...''  cümlesi ise geceye not olarak düşen en önemli söylemiydi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.