ERBÜLBÜL ANLATTI MASALIMIZI!

Duayen gazeteci BeyazTV'de fark yarattı.

ERBÜLBÜL ANLATTI MASALIMIZI!
Editör: Arpak Medya
30 Temmuz 2022 - 17:56
Yüreklerini yer sofralarına koyup, misafirlerine varımızı, yoğumuzu ortaya koyan; belki de dünyanın en misafirperver insanlarıyız. 
Evet, kocaman yürekliyiz biz. Yabancı dost ve misafirlerimizi yüreklerimizin en müstena köşesinde bir çiçek gibi koyar, sular; bir bebek gibi korur ve bakarız. Hal böyle iken konu birbirimize gelince içimizden keskin dişli kocaman birer canavar çıkar adeta...
Yabanıya ne kadar sevdalıysak, birbirimize o denli düşman kesilir, önünü keser, sevgi ve saygı beselemez; mümkünse yerle bir etmenin ustası kesiliriz.
Belki de bu yüzden; müzikte, edebiyatta, sağlıkta, bilimde, basında ve siyasette ulusal bazda büyük başarılara imza atacak birçok değerimizi kendi iç düşmanlığımızın değirmeninde öğütüp yok ettik...
Belki de bu yüzden siyaseten hep dışarıdan bir ağabey arayışında olduk. Kendi siyasi değerlerimiz dururken yabancılara el pençe durduk mesela... Kahramanmaraşlı dostların Kahramanmaraş & Şanlıurfaspor maçında açtıkları:
ŞANLIURFA'DA ADAM YOKTU PAŞA GÖNDERİK! Pankartı hala içimde kocaman bir yaradır.
Toprak ananın tüm ihanetimize rağmen sebzesini, meyvesini, dünyanın en güzel, naddide çiçeklerini vermeye devam ettiği topraklarımızda yağmur yerine kan davalarından kan yağışları dökülür üzerlerimize...
FUAT ERBÜLBÜL BİR DUAYENDİR!
Kendi içimizdeki bu değersizleştirme ucubemizden nasibini alan ve hakettiği değeri görmeyen isimlerden birisi de 40 yıllık meslek deneyimine saygısızlık yapılan Fuat Erbülbül'dür...

Özellikle KARTEL halini almı, şantajdan, kirli, yavşamış ilişkilerden ve siyasilerin bazıları ile kurulan ticari ortaklardan beslenen birtakım sözde gazetecinin her fırsatta saldırdığı Fuat Erbülbül bugün BeyazTV Yaşama Dair Programındaydı.

Şanlıurfa BŞ Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e akrabalığı üzerinden sayısız iftiralara maruz kalan Fuat Erbülbül'ün tıpkı benim gibi kiracı olduğunu biliyor muydunuz?
Erbülbül'ü Beyazgül'den nemalanmakla itham eden bazı soysuzların Şanlıurfa'da bazı siyasiler, belediye başkanı, başkan yardımcısı ile ortak internet siteleri üzerinden yüz binlerce lira kazandığını biliyor muydunuz?

Sadece birkaç ay önce 800 bin liralık ofis yenileyen sözde gazeteci dürüstte kirada oturan Fuat Erbülbül mü nemalanıyor belediyeleren?

Neyse, biz gelelim Fuat Erbülbül'ün bugün Beyaz TV'de anlattığı masala...
Her defasında yerlebir ettiğimiz Fuat Erbülbül bugün BeyazTV Yaşama Dair programı canlı yayınızda serfettiği her bir kelime ile memleketini şiir gibi anlattı. Dilinden düşen herbir cümle 40 yıllık deneyimin meyvesi gibi düştü hafızalarımıza.

Seversiniz, sevmezsiniz, Fuat Erbülbül bu şehrin yaşayan basın devi ve duayenidir ve derim ki gelin onun bizleri sevdiği kadar bizlerde birbirimizi sevelim.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.