Elon Musk, eski sevgilisini kovarlarsa stüdyoyu yakmakla tehdit etmiş!

Ünlü aktör Johnny Depp'le tüm dünyanın gözleri önünde çalkantılı bir boşanma süreci yaşayan ABD'li aktris Amber Heard'ün, "Aquaman 2" setinde yaşadığını iddia edilen olaylar açığa çıktı.

Elon Musk, eski sevgilisini kovarlarsa stüdyoyu yakmakla tehdit etmiş!
Editör: Arpak Medya
11 Ekim 2023 - 21:54 - Güncelleme: 11 Ekim 2023 - 22:03

37 yaşındaki ünlü aktris Amber Heard, iki yıl boyunca evli kaldığı Johnny Depp’le tüm dünyanın merakla takip ettiği boşanma ve iftira davaları sebebiyle yıllarca mahkeme salonlarına taşınmıştı.

Depp’le olan evliliği, tüm dünyanın ilgi odağı haline gelen skandal bir boşanmayla sonuçlanan Heard, kariyer anlamında da düşüşe geçerek iş kaybetmeye başlamıştı.

Ünlü oyuncuya son darbe de “Aquaman” filminden geldi. 2018 yapımı filmde büyük bir rol oynayan ünlü oyuncunun, yakında çıkacak olan “Aquaman ve Kayıp Krallık”ta rolünün küçültüldüğü öğrenilmişti.

Jason Momoa…

Variety Tuesday tarafından yeni yayınlanan ve bomba etkisi yaratan bir açıklama da, Heard’ün “Aquaman” filmindeki rol arkadaşı Jason Momoa ile de sorun yaşadığını ortaya çıkardı.

JOHNNY DEPP GİBİ GİYİNMİŞ

İddiaya göre, Heard, 44 yaşındaki Momoa’nın sette sarhoş olduğunu ve kendisini filmden çıkarmaya çalıştığını iddia ediyor.

 

Terapistle konuştuğu görüşmeleri ortaya çıkan Heard, Momoa’nın, eski eşi Depp gibi giyinerek kendisini rahatsız etmeye çalıştığını da söyledi.

Ancak DC Studios tarafından yapılan bir açıklamada bu beyan yalanlandı ve “Jason Momoa, ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ setinde her zaman profesyonel bir tavır sergiledi.” açıklaması yapıldı.

Elon Musk…

Heard’ün “Aquaman 2” filminin kadrosundan çıkartılacağı da bir zamanlar çokça konuşulmuştu ancak Depp’ten ayrıldıktan sonra çıkmaya başladığı milyarder iş insanı Elon Musk sayesinde filmdeki yerini koruduğu iddia edildi.
 

İddiya göre, Musk, Warner Bros’a, Heard’ü filmden kovdukları takdirde, stüdyoyu yakacağını söylediği bir tehdit mektubu gönderdi.

Musk, Heard, Warner Bros. ve DC Studios’un temsilcileri konuyla ilgili yorum yapmayı reddetti.

kaynak:sözcü kapak görsel:ındependent türkye


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.