DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞTIK ÇOK ŞEY YAPTIK VE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ!

Değeli Şanlıurfalı hemşehrilerim, Bizim için belediye, şehrimizin insanına kucak açan, zor günlerde el uzatan, ihtiyacı olduğunda yardımına koşan, onları bir yuva sıcaklığında saran anlayışın temelidir. Biz, bereketi, paylaşmayı, binlerce gönülde bir olmayı bu şehrin değerlerinden öğrendik.

Editör: Arpak Medya
31 Mart 2024 - 23:39

Değeli Şanlıurfalı hemşehrilerim, Bizim için belediye, şehrimizin insanına kucak açan, zor günlerde el uzatan, ihtiyacı olduğunda yardımına koşan, onları bir yuva sıcaklığında saran anlayışın temelidir. Biz, bereketi, paylaşmayı, binlerce gönülde bir olmayı bu şehrin değerlerinden öğrendik. Geçmişten ilham aldığımız, yarınlara umutla baktığımız her yeni eseri, insan odaklı her hizmeti bu şehrin insanıyla paylaştık.


Şanlıurfa bilir. Şanlıurfa’ya Âşık olan bir liderin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşları olarak bizler, kentimizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlamakta kararlıyız. Sayın Cumhurbaşkanımızın de dediği gibi Şanlıurfa Türkiye Yüzyılı’nın En önemli Lokomotifi ve Parlayan Yıldızı olacaktır. Bize inanan, güvenen milyonların kardeşliğini, kadirşinaslığını önceki dönemde boşa çıkarmadığımız gibi bu dönemde de üzerine daha fazlasını koyarak çalışmaya devam edeceğiz. Çeyrek asrı aşan yerel yönetim tecrübesinin bir parçası olarak, geride bıraktığımız her dönemde hayata geçirdiğimiz proje ve hizmetlerin gururundan aldığımız ilhamla şehrimize değer katan, insanımızın yaşam kalitesini artıran yepyeni projelerimizin bir kısmını sizlerle de paylaşmak isterim.


ü Şehrimizi Tramvay sistemiyle buluşturacağız. Ulaşım Master Planı tamamlandı. Projemizin ihalesi de bitti. Yeni hizmet dönemimizde inşa çalışmalarına başlıyoruz.



ü Büyükşehir Belediyesi tüm birimlerini kampüs şeklinde tek çatı altında toplayacağız.

ü Şanlıurfa Fuar Alanı katlı kavşağı projesini hayata geçireceğiz.

ü Şanlıurfa Şehir Hastanemizin bağlantı noktalarında katlı kavşaklar yapacağız.

ü Haşimiye Meydan Projemizi hayata geçiriyoruz.

ü Şanlıurfa üretimine, istihdamına katkı sağlayan tüm meslek gruplarımız için 7.000 dekarlık alan tahsisi gerçekleştireceğiz.

ü Millet Kütüphanesi yapıyoruz.

 Karakoyun Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etapta 374 konutun temelini atıyoruz.

 Ustalık Dönemi için de yine Büyükşehir Belediyesi olarak 200 adet yeni toplu taşıma aracı alarak ulaşımda konfor seviyesini daha da artıracağız.

 Yeni üniversitemizin kurulması için her türlü desteği planladık.

 Kültür ve Kongre Merkezini şehrimize kazandırıyoruz.

 Şanlıurfa'yı yeni otogarına da kavuşturacağız.

 Şehitlik, Hızmalı ve Atatürk Mahallesi kentsel dönüşüm alanlarında 2. ve 3. etaplara başlayacağız.

Kuzey Şehir Konut Projesi 1. Etap tamamlanacak. İkinci etap için 2.200 konut inşasına da başlayacağız.

 Şehrimizin muhtelif alanlarında 50 yılı aşkın süredir devam eden tapu sorunlarını çözmeye devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde durmak yok, yola devam. Şanlıurfa TürkiyeYüzyılı'na hazır inşallah.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.