DÜNYA BU GÖRÜNTÜYÜ KONUŞUYOR!

Trabzonspor'un şampiyon olmasının ardından kent merkezinin diskoya dönüştüğü, taraftarın yıllar sonra gelen şampiyonluğu gönlünce kutladığı görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu.

DÜNYA BU GÖRÜNTÜYÜ KONUŞUYOR!
Editör: Arpak Medya
03 Mayıs 2022 - 01:00

Trabzonspor'un şampiyon olmasının ardından kent merkezinin diskoya dönüştüğü, taraftarın yıllar sonra gelen şampiyonluğu gönlünce kutladığı görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. FIFA da o görüntüleri paylaşarak, "38 yıl sonra ilk şampiyonluğunuzu kazandığınızda..." notunu düştü.

Çok konuşulan görüntüyü FIFA da paylaştı

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında, Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak ligin bitimine 3 hafta kala şampiyon olmayı garantileyen Trabzonspor taraftarlarını sokağa döktü.

Trabzon’da şehir merkezinin açık bir diskoya dönüştüğü, ışık şovlarının yapıldığı taraftarın yıllar sonra gelen şampiyonluğu gönlünce kutladığı anlar sosyal medyada gündem olmuştu.

Adı, Fransızca “Uluslararası Birlik Futbolu Federasyonu” anlamına gelen (Fédération Internationale de Football Association) FIFA da o görüntüleri resmi sosyal medya hesabından paylaştı. Trabzonspor’u etiketleyen ve “#MondeyMotivation” etiketinin yer aldığı paylaşıma, “38 yıl sonra ilk şampiyonluğunuzu kazandığınızda…” notu düşüldü.

KAYNAK: SÖZCÜ.COM


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.