Demet Akalın: Dilan benim için orada bitti!

Şarkıcı Demet Akalın, gözaltına alınan ve sorgusu devam eden Dilan Polat hakkında konuştu.

Demet Akalın: Dilan benim için orada bitti!
Editör: Arpak Medya
02 Kasım 2023 - 21:21 - Güncelleme: 02 Kasım 2023 - 21:27

Lüks yaşamları, altın varaklı kahveleri, günde 750 bin lira harcamaları, özel uçaklı gezileri, dolarlı, Euro’lu bigudileri, havuz partileri, altınlı şovlarıyla gündeme gelen Dilan ve Engin Polat çiftine yönelik operasyon büyüdü.

6 ilde yapılan operasyonla, daha önce mal varlıklarına el konulan Polat çiftinin İstanbul Çekmeköy’deki evlerine önceki gece baskın yapıldı. Medyatik çiftle birlikte toplam 17 kişi gözaltına alındı. 13 kişi ise aranıyor.

MASAK’ın ön inceleme raporunda Polatlara ait şirketlere sahte fatura yöntemiyle 200 milyon lira para girişi olduğu belirlendi.


Sorgusu devam eden Dilan Polat hakkında şarkıcı Demet Akalın sunuculuğunu yaptığı programda konuştu.

“GÜLŞEN’E GÖTÜRMÜŞTÜM”

Eskiden fotoğrafçılık yapan Polat’la ilgili Akalın, şunları söyledi:

“Esra Balamir getirmişti bana Dilan Polat’ı. Fotoğraflar çekmesi için. Gülşen’e götürmüştüm onun oğlunun fotoğraflarını çeksin diye. Bizim sahne fotoğraflarımızı çekerdi, eşiyle gelirdi. Dilan böyle bir kız değildi.”

“Sonra birtakım şeyleri hissettiğim için uzaklaştım. Benimle ve Hira’yla dalga geçen videolar yaptı, benim için orada bitti. Sabah onu o halde izleyince inan üzüldüm.”

ESRA BALAMİR: İNANAMADIM

Şarkıcı Esra Balamir de geçen günlerde konuk olduğu programda “Dilan bir şekilde bana ulaştı. ‘Ben fotoğrafçıyım’ dedi. ‘Demet Hanım’ın doğum fotoğraflarını çekmek isterim’ dedi. O dönem de bir organizasyon vardı ‘Fotoğrafçı lazım mı?’ diye sordum. ‘Evet’ dediler. Ben de Dilan’ı çağırdım. ‘Toplu taşımayla geleceğim beni alır mısın?’ dedi. Kendisini gittim otobüs durağından aldım” ifadelerini kullanmıştı.

Esra Balamir Dilan Polat’ın o dönem yaşadığı eve gittiğini de söylemişti. Balamir, “Evine de gittim. 1+1 apartman dairesinde oturuyordu. Sonradan zenginliğini görünce inanamadım” demişti. kaynak:sözcü


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.