Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü Kısas'ta coşkuyla kutlandı!

Kısas Kültürünü Yaşatma Derneği öncülüğünde Kısas gençleri Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ün biz gençlere bıraktığı mirası bu kutlu günde büyük bir coşkuyla kutladı.

Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü Kısas'ta coşkuyla kutlandı!
Editör: Arpak Medya
30 Ekim 2023 - 20:41

Kısas Kültürünü Yaşatma Derneği öncülüğünde Kısas gençleri Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ün biz gençlere bıraktığı mirası bu kutlu günde büyük bir coşkuyla kutladı. Kısas’ta Atatürkün deyimiyle Milletin Efendileri çiftçilerimiz Atatürk Büstüne koyulan çelenk ve kutlama sonrası, araçları ve traktörleriyle konvoy yaptılar.

Kısaslı Gençler “Cumhuriyetimizin 100. yılında, geçmişimizin mirasını yaşatmak ve geleceğe taşımak için bir aradayız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize bıraktığı değerlere sadık kalmaya devam edeceğiz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü kutlamanın heyecanını ve gururunu yaşamaktayız.

Atatürkün söylediği gibi “Biz çok iyi çiftçi yetiştiren bir milletiz. İyi çiftçi yetiştirdik; çünkü topraklarımız çoktur” demiştir. O toprakları sürenler olarak, daha iyi çiftçi olacağız.” Dediler…

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.