ÇILGIN MAÇ!

Premier Lig'de haftanın maçı olan Arsenal-Manchester United mücadelesini ev sahibi takım 90+6 ve 90+11. dakikalarda attığı gollerle 3-1 kazandı.

ÇILGIN MAÇ!
Editör: Arpak Medya
03 Eylül 2023 - 21:16

Premier Lig'de haftanın maçı olan Arsenal-Manchester United mücadelesini ev sahibi takım 90+6 ve 90+11. dakikalarda attığı gollerle 3-1 kazandı.

Arsenal, Manchester United’ı son dakikada devirdi | Premier Lig

İngiltere Premier Lig’in 4. haftasında Arsenal ile Manchester United karşı karşıya geldi. Emirates’te oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 3-1 kazandı.

Geçen hafta sahasında bir diğer Londra ekibi Fulham’a takılan Arsenal, Galataasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Manchester United karşısında da 27. dakikada Rashford’un şık golüyle 1-0 geriye düştü. Bu gole 1 dakika sonra Norveçli yıldız Odegaard enfes bir golle cevap verdi: 1-1. Arsenal ilk yarının son dakikalarda baskısını arttırsa da skoru değiştiremedi.

8 dakika duraklamanın verildiği maçın 90+6. dakikasında Declan Rice sahneye çıktı. Saka’nın kullandığı kornerde topu arka direkte kontrol eden İngiliz futbolcu, sağ ayağıyla çektiği şutla Onana’yı kapattığı köşeden avladı: 2-1.

Foto: Reuters

90+11’de ise bu kez Gabriel Jesus sahneye çıktı ve izleyenlere seyir zevki veren maçını skorunu 3-1 olarak belirledi.

Fenerbahçe’den transfer edilen milli futbolcu Altay Bayındır da ilk kez Manchester United kadrosunda yer aldı ve maçı yedek kulübesinde tamamladı.

Bu sonuçla Arsenal 10 puana yükselirken, Manchester United 6 puanda kaldı.

Arsenal milli takım arasından sonra Everton deplasmanına çıkacak. Manchester United da sezonun flaş takımlarından Brighton’ı ağırlayacak.

KAYNAK: SÖZCÜ.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.