CEVHERİ'DEN 15 TEMMUZ MESAJI!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali CEVHERİ’nin 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü ile ilgili Basın Açıklaması (14.7.2022)

CEVHERİ'DEN 15 TEMMUZ MESAJI!
Editör: Arpak Medya
14 Temmuz 2022 - 15:15 - Güncelleme: 14 Temmuz 2022 - 15:19
 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali CEVHERİ’nin

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü ile

ilgili Basın Açıklaması (14.7.2022)

 

15 Temmuz 2016’da ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz, hain darbe ve işgal girişimine maruz kalmış ve Türkiye’nin bağımsızlığı ve kalkınmasına doğrudan bir saldırı yaşanmıştır. Bu saldırı sırasında Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Sayın Cumhurbaşkanımız ilk hedef olmuş ve ayrıca Gazi Meclisimiz ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi tereddütsüz bombalanmıştır.

15 Temmuz gecesi Milletimiz, iradesini gasp ve vatanımızı işgal etmek isteyen, özgürlük ve bağımsızlığımıza kast edenlere karşı çok değerli ve unutulmaz bir mücadele vermiştir. Milletimiz, yine tarihinin hiçbir döneminde iradesini zorbalara teslim etmemiş, bu iradeye kısa süreli ve hile ile gasp girişiminde bulunanlara ise, ilk fırsatta (1960 ve 1980 darbelerinden sonra devrilen iktidarın devamı olduğu düşünülen partiye teveccüh edilmiştir.) gerekli dersi vermiştir. 15 Temmuz 2016 gecesi, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine milletimiz sokakları canları pahasına doldurarak, kendi iradesi ve seçim ile iktidara gelmiş yönetimine ve demokrasimize sahip çıkmıştır.

 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın darbeye karşı durma çağrısı yapmasının ardından yurdun dört bir köşesinde milli birlik ve beraberlik içerisinde, gece boyunca tankın, tüfeğin, topun, uçağın, helikopterin karşısına imanıyla, inancıyla, karşı duran milletimiz, darbe teşebbüsünde bulunanların heveslerini kursağında bırakmıştır.

 

İhanet ve desiseler ile ülkemizin huzur ve istikrarına kast eden, istihbarat ve terör örgütü FETÖ başta olmak üzere iç ve dış mihrakların hedefleri ülkemizin demokrasisini yıkmak ve vatanımızı işgal etmek olmuştur. Kendi çıkarları için dış mihraklarının gönüllü maşası olmayı tercih eden FETÖ istihbarat ve terör örgütü ile onun yardakçılarının karşısına, bedeli canları olmak üzere şehitlerimiz çıkmıştır. Şehit ve gazilerimiz başta olmak üzere milletimiz ülkemizi ve demokrasimizi korumuş, farklı hesap yapanların hesapları tepetaklak olmuştur.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz’da şehit olan kardeşlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyor, Milli iradeye ve demokrasimize sahip çıkan Aziz Milletimizi saygıyla selamlıyorum

 

Arpak Medya Haberler

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.