CELAL KAYA İSTİFA ETTİ!

AK Parti Meclis Üyesi Kaya Milletvekilliği Aday Adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı AK Parti Siverek Belediye meclis üyesi Celal Kaya meclis üyeliğinden istifa ederek 14 Mayısta yapılacak Milletvekilliği seçimleri için, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adaylık müracaatını gerçekleştirdi.

CELAL KAYA İSTİFA ETTİ!
Editör: Arpak Medya
16 Mart 2023 - 21:37
AK Parti Meclis Üyesi Kaya Milletvekilliği Aday Adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı
AK Parti Siverek Belediye meclis üyesi Celal Kaya meclis üyeliğinden istifa ederek 14 Mayısta yapılacak Milletvekilliği seçimleri için, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adaylık müracaatını gerçekleştirdi.

Celal Kaya kimdir?

Celal Kaya 1987 doğumlu Siverek nüfusuna kayıtlı Karacadağ da ikamet etmektedir. Türkkan Aşiretin Genç kanat önderi kendisine Şanlıurfalıyım ’der. Yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Eğer nasip olurda seçilirsem ilk önce gençlik ve devlet arasında köprü olacağım. Bölgemiz aşiret gelenek ve göreneklerine bağlı olduğundan töre ve insanlık gereği büyüklere saygı, küçüklere sevgi ile her zaman sadık kalacağıma söz veriyorum. Doğu ve güneydoğu da yüce Allah'ım nasip ederse teknoloji ve tarıma daha önem vererek, teşvik ve sanayi alanında daha da ileri taşıyacağım. Şartlar ne olursa olsun her yerde doğru söyleyerek milletin emanetine sahip çıkacağım. Özelikle Gençlerimizi uyuşturucu batağından kurtarmak için canla başla çalışacağım. Terör örgütleriyle hayatta olduğum sürece mücadele ederek, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için sonuna kadar mücadele edeceğini” belirttiAK Parti Meclis Üyesi Kaya Milletvekilliği Aday Adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı
AK Parti Siverek Belediye meclis üyesi Celal Kaya meclis üyeliğinden istifa ederek 14 Mayısta yapılacak Milletvekilliği seçimleri için, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adaylık müracaatını gerçekleştirdi.

Celal Kaya kimdir?

Celal Kaya 1987 doğumlu Siverek nüfusuna kayıtlı Karacadağ da ikamet etmektedir. Türkkan Aşiretin Genç kanat önderi kendisine Şanlıurfalıyım ’der. Yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Eğer nasip olurda seçilirsem ilk önce gençlik ve devlet arasında köprü olacağım. Bölgemiz aşiret gelenek ve göreneklerine bağlı olduğundan töre ve insanlık gereği büyüklere saygı, küçüklere sevgi ile her zaman sadık kalacağıma söz veriyorum. Doğu ve güneydoğu da yüce Allah'ım nasip ederse teknoloji ve tarıma daha önem vererek, teşvik ve sanayi alanında daha da ileri taşıyacağım. Şartlar ne olursa olsun her yerde doğru söyleyerek milletin emanetine sahip çıkacağım. Özelikle Gençlerimizi uyuşturucu batağından kurtarmak için canla başla çalışacağım. Terör örgütleriyle hayatta olduğum sürece mücadele ederek, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için sonuna kadar mücadele edeceğini” belirtti

ARPAK MEDYA HABERLER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.