BEYAZGÜL, SEVGİSİ SALONLARA SIĞMADI

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sevgisi salonlara sığmadı. Başkan Beyazgül, seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya gelerek yeni dönemde yeni hizmetlerin yapılacağı bir Şanlıurfa’nın ön plana çıkacağını söyledi.

Editör: Arpak Medya
05 Mart 2024 - 17:03

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sevgisi salonlara sığmadı. Başkan Beyazgül, seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya gelerek yeni dönemde yeni hizmetlerin yapılacağı bir Şanlıurfa’nın ön plana çıkacağını söyledi.


Türkiye Yüzyılında, ‘’Büyükşehir Büyük Sevda İster’’ sloganıyla Şanlıurfa’ya hizmet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Gerçek Belediyecilik anlayışıyla kentte yeni projeler kazandırmaya devam ediyor.


AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim ofisinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. AK Kadrolar olarak seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Başkan Beyazgül’e destekler her geçen gün çığ gibi büyüyor.


Samimiyetin ve İstikrarın Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentte yapılan çalışmalarla halkın takdirini kazanıyor. 7’den 70’e her kesimin büyük bir teveccüh gösterdiği Başkan Beyazgül, seçim ofisinde kendisini ziyaret eden vatandaşlarla buluştu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’HİZMET BİZİM İŞİMİZ’’

5 yılda kentte yapılan çalışmalar ile gelecek 5 yılda yapılacak olan projelerin Şanlıurfa için çok önemli olduğunun altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Hizmet temenni ile olmaz. Bu işler işe el koymakla olur. Şehrin merkezine yeşil alan kazandırdık. Kızılay ve Belediye Çay Bahçesi ile yaşlılarımıza ve gençlerimizin dinlenip çay içebilecekleri yeşil alan yaptık. Bizim yaptığımız çalışmalar anlatmakla bitmez, onlarda çıkıp bir ağaç diktiklerini söylesinler. Hizmet bizim işimiz, AK Kadroların işidir. Kentin tarihi dokusunu koruyarak eski Urfa’yı ön plana çıkardık. Bunun yanı sıra kentin yöresel yemeklerinin tanıtımı ve gelecek nesillere aktarılması için 2 tane Gastronomi merkezi kurduk. Hobi Bahçelerimiz kente ayrı bir güzellik kattı. Bizde vefa önceden öyle kuvvetliydi ki, dün olduğu gibi bu gün ve yarın da AK davamıza sahip çıkarak yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yoldan yürüyeceğiz. Allah’a çok şükür 5 yıl geçtikten sonra vatandaşlarımızın karşısına çıktığımız zaman alnımız ak olarak çıkıyoruz. Şanlıurfa’ya güzel hizmetler yapmış olarak çıkıyoruz. Şanlıurfa bir sohbet şehir burası Peygamberler şehri, burası sıra geceleri şehridir. Şehir içi ulaşımda önemli adımlar attık ve Şanlıurfalı vatandaşlarımıza hizmet ettik. Bu bizleri seçim ofisimizde yalnız bırakmayan ve AK davaya sahip çıkan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi


ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.