BAŞKAN KUŞ, TEŞKİLAT ÜYELERİ VE MAHALLE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri ve Mahalle Başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

Editör: Arpak Medya
12 Nisan 2022 - 17:30
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, KadınKolları Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri ve Mahalle Başkanlarıyla istişaretoplantısında bir araya geldi.
 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, KadınKolları Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri ve Mahalle Başkanlarıyla istişaretoplantısında bir araya geldi. Eyyübiye Belediyesi Başkanlık makamındagerçekleştirilen organizasyona; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, TBMMİdare Amiri, Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, AK Parti Şanlıurfa İlBaşkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal,Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş,Belediye Meclis Üyeleri, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim KuruluÜyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleriyle mahalle başkanları katıldı.
Organizasyonda konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Rabbim birlikve beraberliğimizi her zaman daim kılsın.” Dedi.Organizasyonun gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirenMilletvekili Halil Özcan,” Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, dahagüzel günlere hep birlikte erişeceğiz. Bu tablo önemli bir tablo. Bu tabloEyyübiye’nin yek vücut olduğunun göstergesidir.” Dedi.AK Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve İlçe Başkanı Mehmet Moğal daorganizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirip, Başkan Kuş’a teşekküretti.

ARPAK MEDYA HABERLER 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.