BAŞKAN EKİNCİ GÜNE ESNAFLARI ZİYARET EDEREK BAŞLADI!

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Yeni haftanın gününe esnafları ziyaret ederek başladı.

BAŞKAN EKİNCİ GÜNE ESNAFLARI ZİYARET EDEREK BAŞLADI!
Editör: Arpak Medya
06 Haziran 2022 - 21:54
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Yeni haftanın gününe esnafları ziyaret ederek başladı.
STK, Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdüren Başkan Ekinci, haftanın ilk gününe 28 Mart caddesindeki esnafları ziyaret ederek, mesaiye başladı.
Zirai tarım esnaflarının yoğunlukta olduğu 28 Mart Caddesi üzerinde bulunan işyerlerini tek tek gezen Başkan Ekinci, esnafa bol ve bereketli kazançlar diledi.
Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ekinci, kendisine iletilen sorunların çözümü için ellerinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.
Belediye çalışmalarından fırsat buldukça STK, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Ekinci, esnafın ve vatandaşın taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini ilk ağızdan dinleyerek, mevcut sorunları yerinde görüp çözümü de yerinde ürettiklerini belirtti.
Ekinci, tüm imkânlarıyla sahada olduklarını ve olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “esnaf ve vatandaş buluşmalarına ve Viranşehir’i sahada yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Ekinci, sıcak ve güler yüzlü ilgilerinden dolayı esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.
Esnaf ve vatandaşlar ise ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkürlerini iletti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.