BAŞKAN BEYAZGÜL ÖNÜMÜZDEKİ 5 YILDA ŞANLIURFA'YA YAPILACAK PROJELERİ PAYLAŞTI!

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Türkiye Yüzyılı Şanlıurfa Vizyonu’’ proje tanıtım programında yeni dönemde yapacakları projeleri kamuoyuna açıkladı.

Editör: Arpak Medya
24 Şubat 2024 - 14:47

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Türkiye Yüzyılı Şanlıurfa Vizyonu’’ proje tanıtım programında yeni dönemde yapacakları projeleri kamuoyuna açıkladı. Festival havasında geçen tanıtım programında konuşan Başkan Beyazgül, yeni dönemde Şanlıurfa’ya raylı sistemi kazandıracaklarını söyledi.

Şanlıurfa’da tarımdan bilime, eğitimden kültür ve turizm alanına kadar birçok başarılı projeye imza atan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Türkiye Yüzyılı Şanlıurfa vizyonu’’ ile proje tanıtım programı düzenledi.

Mehmet Akif İnan Konferans salonunda gerçekleşen programa TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM idari Amiri İbrahim Eyyüpoğlu, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyük Başkan sloganlarıyla karşılanan Başkan Beyazgül, vatandaşlarla kucaklaştı. Vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılanan Başkan Beyazgül, yeni dönemde hayata geçireceği projelerin tanıtım videosu yansıtıldı.

‘’Türkiye Yüzyılı Şanlıurfa vizyonu’’ proje tanıtımı vatandaşlardan tam not aldı. Sürekli sloganların atıldığı tanıtımda Başkan Beyazgül’ün seçim şarkısı da tanıtıldı. 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan Başkan Beyazgül, herkesin takdirini aldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “YENİ DÖNEMDE ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yeni dönemde yapılacak olan projeleri tek tek vatandaşlara anlattı. Başkan Beyazgül, “Göreve geldiğimiz günden bu yana bizim için her zaman halkımızın talebi bizim için bir görev, bizim için bir proje, gerçekleştireceğimiz bir amaç olmuştur. Buraya projelerimizi getirdik ama projelerimiz bu kadar değil. Buradaki projelerimizin sayısı çok fazla ama yine halkımızın talepleri bizim projelerimiz olmaya devam edecektir. Belediyemizin büyün refah ve kaynakları vatandaşlarımıza, halkımıza dönecektir. Şanlıurfa’da güçlü bir belediyemiz var Büyükşehir Belediyesi olarak asfaltımızı kendimiz üretiyoruz. İlaçlama, sulamayı, fidan üretimini, çiçek üretimini, organik gübreyi kendimiz üretiyoruz. Yedek parçayı kendimiz üretiyoruz. Yapmadık bir iş bırakmadık nedeni ise tasarruf yaparak buradan elde edilecek gelirin vatandaşlarımıza hizmet olarak geri dönmesi içindir. Şanlıurfa’da bütün ilçe belediye başkanlarımızla el birliği gönül birliği içerisinde olduk. Kol kola girerek göreve geldiğimiz zaman hizmetten başka hiçbir şey konuşmadık. Hangi ilçemizin ne eksiği varsa el birliği ile destek verdik. Her ilçemizin de birbirinden güzel proje ve hizmetleri var. Yeni dönemde de birlikte devam edeceğiz. Çok güzel işlere hep birlikte imza atacağız.” İfadelerine yer verdi.

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN RAYLI SİSTEM MÜJDESİ

Konuşmalarının ardından yeni dönemde Gerçek Belediyecilik vizyonu ve Türkiye Yüzyılı vizyonu ile Şanlıurfa’ya kazandırılacak projelerin tanıtım sunumunu yapan Başkan Beyazgül Şanlıurfa’ya raylı sistemi kazandıracaklarını kaydetti. Bunun için gerekli fizibilite çalışmalarının tamamlandığını

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.