BAŞKAN BEYAZGÜL, ''KADINLARIN DESTEĞİ İLE ŞAHLANIP YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ''!

Editör: Arpak Medya
08 Kasım 2023 - 23:41

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınlara yönelik Aile huzuru ve Gençlerin sorumlulukları konulu Seminer düzenlendi. Saliha Erdim'in konuşmacı olarak katıldığı seminere kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından kadınlara yönelik eğitim semineri düzenlendi. Mehmet Akif İnan Konferans salonunda düzenlenen seminere Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eşi Betül Beyazgül ile çok sayıda kadın katıldı.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği seminere konuşmacı olarak katılan Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim, kadınlara Aile Huzuru ve Gençlerin sorumlulukları konusunda bilgiler paylaştı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Aile hayatının önemine değinen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Bir çocuğun en doğal yeri anne ve babasının yanıdır. Bir çocuğa mutluluk vermek istiyorsanız anne ve baba olarak güzel geçinin. Birbirinize verdiğiniz güzel sözler onlar için en büyük hediyedir. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımıza ve ailelere çok büyük değer veriyoruz. Toplumumuzda kadın çok önemlidir. İnancımızda kadın kutsaldır. Kadınlar Allah’ın emanetidir. Anne olarak kutsal çünkü cennet annelerin ayakları altındadır. Batıdan gelen birçok insan bizim aile yapımızı, sosyal yapımızı ve dayanışmamızı gördüğü zaman hayran kalıyorlar. Her hafta sonu ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Kadınlarımızın ihtiyaçları ne ise onları karşılamaya gayret ediyoruz. İhtiyacı olanlara market kartı veriyoruz. Evlerinin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Yaşlı ve kimsesi olmayan ya da eşi vefat etmiş ihtiyaç sahibi kadınlarımıza ev veriyoruz. Yapılan evleri en kısa zamanda onlara teslim edeceğiz. Kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz. Bir anne fedakarca çocuğunu büyütüyorsa ona çare olacağız. Kadınlarımızın gayreti ile biz Şanlıurfa’da Şahlanacağız, yürüyeceğiz, yolumuza devam edeceğiz, dik duracağız ve arkamızda sizler olduktan sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle Allah’tan başka kimsenin önünde eğilmeyeceğiz’’ diye konuştu.

Şanlıurfa’da olmaktan mutlu olduğunu anlatan Saliha Erdim ise kadınlara verdiği desteklerden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

Seminer sonundan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanı Abdullah Dut, günün anısına Erdim’e plaket takdim etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.