BAŞKAN BEYAZGÜL, ''CUMHURBAŞKANIMIZIN KADINLARA VERDİĞİ DEĞER ÖLÇÜLEMEZ''!

8 Mart Dünya Kadınlar günü AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. AK Parti’nin düzenlediği programa kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlara verdiği değerin ölçülemeyeceğini söyledi.

Editör: Arpak Medya
09 Mart 2024 - 15:23

8 Mart Dünya Kadınlar günü AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. AK Parti’nin düzenlediği programa kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlara verdiği değerin ölçülemeyeceğini söyledi.


AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Mehmet Akif İnan Konferans salonunda kadınlar günü programı düzenledi. Türk Halk Müziği eserlerinin seslendirildiği programa kadınlar yoğun ilgi gösterdi.


Mehmet Akif İnan Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eşi Betül Beyazgül, TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Abdülkadir Emin Önen, İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli ile çok sayıda kadın katıldı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlara büyük bir önem verdiğini ve bu doğrultuda Şanlıurfalı kadınlar için Kadın Destek Merkezi sayısını her geçen gün artırdıklarını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Kadın isterse şehir değişir, ülke değişir. Cumhurbaşkanımızın şahsen kadınlara verdiği değer ölçülemez. Göreve geldiğimizden beri kadınlarımıza hizmet konusunda kusur etmemeye dikkat ettik. Şanlıurfa’da kadınlarımızın ekonomik alanda kalkınmaları için kadın destek sayısını artırdık ve yeni dönemde de yeni kadın destek merkezleri oluşturacağız. Yaptığımız ev ziyaretlerinde diyorlar ki Zeynel Başkandan bir şey almak çok zor, Çünkü Zeynel Başkan israfı sevmez, ama bir hanımefendinin evine gittiğimizde o hanımefendi çaresizse, eşi yoksa, dul ve çocuklu bir anne ise onlara yardım etmek için bahane arıyoruz. Dar gelirli kadınlarımızın her zaman yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Her gittiğimiz evde Cumhurbaşkanımıza dua ediyorlar. Kadın destek merkezlerimize gelen kadınların çok mutlu ve onların ürettikleri ürünleri de E-ticaret üzerinden satışa sunuyoruz. Kadınların işi zor erkek gibi değil, her güçlü bir erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır. 8 Mart Dünya Kadınlar gününü tebrik ediyorum. Kadın Destek Merkezimizde üretilen ürünlerin satışı için dükkan alınması için talimat verdim’’ diye konuştu.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, ise ‘’Bu gün dünyamız için ülkemiz için, kadınlarımız için anlamlı bir gün, 8 Mart Dünya Kadınlar günü bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar gününü gönülden tebrik ediyorum’’ dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Abdülkadir Emin Önen, İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, birer konuşma yaparak 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.



ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.