Başkan Bayık YKS Adaylarına Ulaşım Desteğinde Bulundu!

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilere ulaşım desteğinde bulundu.

Editör: Arpak Medya
18 Haziran 2023 - 15:52

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilere ulaşım desteğinde bulundu.

Hilvan Belediyesine ait toplu taşıma araçları Şanlıurfa ili ve ilçelerinde sınava girecek YKS adaylarının sınav merkezlerine ulaşmalarını sağladı.

Toplu taşıma araçlarıyla sınav merkezlerine gidecek olan YKS adaylarını ziyaret edip başarı dileklerinde bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; “Eğitime destek projelerimiz kapsamında Şanlıurfa ili ve ilçelerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavına özel araçlarıyla gitme imkânı olmayan öğrenci kardeşlerimizi toplu taşıma araçlarımızla sınava girecekleri okullara bıraktık. Eğitime destek çalışmalarımız sadece bunlarla sınırlı değil. Göreve geldiğimiz günden bu yana Sosyal Belediyecilik çalışmalarımız kapsamında geleciğimizin teminatı olan öğrencilerimize maddi ve manevi büyük desteklerde bulunduk. Ve destek olmayı da sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verdi.

ARPAK MEDYA HABERLER


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.