Başkan Bayık Okul Ziyaretleri!

Editör: Arpak Medya
09 Kasım 2023 - 22:12

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Yerel yönetimlerin eğitime verdiği öneme değindi.

Bayık, bu haftaki ziyaretlerini Hilvan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çimdelli İmam Hatip Ortaokulu'na yaptı.

Bir araya geldiği öğretmen ve öğrencilere belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İlçenin eğitim alanındaki ihtiyaçlarını değerlendirdi. Görüşmelerde ayrıca öğretmenlerin ve öğrencilerin belediyeden beklentilerini dinledi. Okul, eğitim, sosyal şartlar ve çözüm önerileri konusunda istişarelerde bulunuldu.

Başkan Bayık, ziyaretler sonrası görüşmeleri değerlendirdi. "Bugün Hilvan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Lisemizi ziyaret ettik. Daha sonra da Çimdelli İmam Hatip Ortaokulunu ziyarette bulunduk. Okullarımızın birbirinden değerli ve donanımlı öğretmenleri ile bir araya geldik. Belediyecilik hizmetlerimizde, özellikle sosyal yaşamı hizmetlerimizi anlattık. Kıymetli öğretmenlerimizin de bizden beklentilerini dinledik. Günlük yaşam içerisinde karşılaştıkları bazı sorunların giderilmesi ve iyileştirilmesi için de öneri ve talepte bulundular. Yerel yönetim olarak bize iletilen konuların bir an önce çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmalarımızı başlatacağız." dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.