BAŞKAN BAYDİLLİ: "YEDİDEN YETMİŞE HER VATANDAŞIMIZA YÖNELİK HİZMETLER YAPIYORUZ"

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında vatandaş buluşmalarını sürdürürken, vatandaşları yapılan hizmet ve projeler hakkında bilgilendiriyor.

Editör: Arpak Medya
14 Şubat 2024 - 10:21

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında vatandaş buluşmalarını sürdürürken, vatandaşları yapılan hizmet ve projeler hakkında bilgilendiriyor

Karaköprü’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Ak Parti Genel Merkezi tarafından 31 Mart seçimleri için yeniden belediye başkanı adayı olarak gösterilen mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Başkan Baydilli ilçede sıkılmadık el bırakmamak ve her vatandaşa ulaşmak için yoğun bir tempoda çalışırken, gündüz esnaf ve vatandaş ziyaretleri gece ise ev toplantılarında seçmenleriyle buluşuyor. Başkan Baydilli’ye ziyaretlerde AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek ve ilçe teşkilat üyeleri de eşlik ediyor.


Karaköprü’de 8,5 yıllık görev süresinde gerçekleştirdiği önemli proje ve hizmetleri vatandaşlara aktaran Başkan Baydilli, vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyip gerekli çalışmaların yapılması talimatını veriyor.


 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız.